kategorija zaslonSkrij kategorijo
Potrebujete pomoč?
Potřebujete poradit?
Zpráva
Zavetišče za Farmer Okrogla FEAM Garage
  • Zavetišče za Farmer Okrogla FEAM Garage

Zavetišče za Farmer Okrogla FEAM Garage

Primerno za: Skladiščenje velikih kmetijskih strojev, prikolice, bivališča za živali in podobno.

Proizvajalec:ShelterLogic
Razpoložljivost:v povprečju 2-5 dni
Mobilni visoke zmogljivosti Nadstrešek epskih razsežnosti je nepogrešljiva pomoč za vsakega kmeta. To je zasnovan posebej za shranjevanje velikih kmetijskih strojev, sena, itd, pa prednosti ni mogoče zanikati niti kot zunanji štalu za konje in domačih živali
Celotno kovinski montažni okvir obdelamo z visoko kakovostne plastike Praškasta barva DuPont zagotavljajo odlično zaščito pred korozijo in s tem dolgo življenjsko dobo. Jadro je narejena iz treh plasti tkanine in termično vezano polietilen z UV filtrom. Jadro je tudi 100% vodoodporna, zagotavljanje zastalo živali in druge stvari pod nadstreškom odlično zaščito pred vlago in dežjem.

Dimenzije zatočišče:

  • 58 m² - 8 x 7,3 x 3,7 m
Napsat dotaz na prodejce
  • Zavetišče za Farmer Okrogla FEAM Garage
Skupna ocena
0 %
Nihče še ni izdelkov nehodnotil
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
Napišite ocene uporabnikov
dober izdelek:
Dodaj nov komentar

Komentarji so za objavljanje svoje mnenje o določenem izdelku. Hvala za vaše prispevke. Kot upravljavci te razprave, si pridržujemo pravico, da odstrani neprimerne komentarje.

Nadomestni izdelki

Hočem ponudbo
Opis zahteve

Hobbytec.sl - Oprema za vaš dom in vrt

Naš cilj je, da vam s celotno paleto razpoložljivih možnosti, kakovostne rešitve po segmentih za dom in vrt ročím s prometom v višini več kot 500 milijonov. Ft. Hkrati je eden izmed redkih, ki prikazuje najboljše prodajanih izdelkov lastne oči, in jih primerjajo v največji razstavni prostor - se nahaja le 2 km od Říčany. Vsi izdelki enostavno kupili prek te e-trgovini www.hobbytec.cz

Izbrani izdelki so na voljo, vključno z montažo po naročilu. Vse operacije sestavljanja zagotovi le naše zaposlene, ne le v vsej državi, temveč tudi v celotnem Slovaškem. Več o www.hobbytec.sk Izberite izdelke iz svetovnih proizvajalcev iz Japonske, ZDA, Izraela, Kanade, Nemčije, Slovaške, Turčije in Poljske. Selektivna trgovske znamke One Trade®.
100% pokritost
Češka in Slovaška
regionalno
zastopanje
5x nagrade zanesljiv
podjetje v letu
Ta stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. S tem spletnim mestom se strinjate s tem.