VIP reference

Obdelava osebnih podatkov

 

Izdaja soglasja za obdelavo podatkov soglasij osebnih družba Hobbytec CZ s.r.o., s sedežem U Remízku 187, 251 62 Tehovec, ID: 29217253, registrirani v javnem registru, ki ga C 166857 Sodišče vzdržuje v Praga (na "Manager") v skladu z Uredbo (EU) 2016/679 (GDPR) o varstvu osebnih podatkov, ki se obdelujejo po svoje osebne podatke: ime in priimek, ime podjetja, e-pošte, telefonsko številko, naslov. Te osebne podatke obdelujemo za arhiviranje naročil in trženje in skrbnik jih bo obdelal 3 let.

Izrecno in informirano soglasje daste na obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov, vendar jo lahko kadarkoli umaknete. Pošljite e-pošto ali pismo na info@hobbytec.cz.

Osebne podatke, ki ste jih obdelali za skrbnika, lahko obdelujete tudi naslednji procesorji:

- Shean Trading Company Ltd, s sedežem Svitavská 500 678 01 Blansko, identifikacijska številka 26768479, vnese v komercialni register Okrožnega sodišča v Brnu, oddelek C, File 48866, kot izvajalec trženjske storitve.
- Druga podjetja, katerih storitve administratorji ne uporabljajo doslej.

V skladu s tem uredbe GDPR o zasebnosti, imate pravico, da umakne svoje soglasje kadarkoli nazaj, od nas zahteva, da poročajo o tem, kaj vaše osebne podatke, smo želeli, da pojasni razloge in obdelavo osebnih podatkov, da zahteva dostop do teh podatkov, ki jih je mogoče popraviti ali posodobite, zahtevajte, da izbrišemo vaše osebne podatke, nam pišite ali Urad za varstvo osebnih podatkov, če imate kakršne koli pomisleke glede skladnosti z obveznostmi obdelave osebnih podatkov z naše strani.