O nas

S prodajo smo začeli v letu 2012, kot je Češka družinsko podjetje s preprostim, vendar jasnim ciljem - za dobavo odjemalcem z le najvišje kakovostne izdelke in strokovne storitve po zmernih cenah. Izkazalo se je, da je bila to prava odločitev. 
Skozi koncesijske imamo v letu 2013 prav tako razširil področje na Slovaškem. Izbrani izdelki so uvoženi neposredno od proizvajalcev po vsem svetu. Od leta 2013, smo izbrali izdelke pod lastno registrirano blagovno znamko One Trade®.  

Naš cilj je, da vam s celotno paleto možnosti so na voljo kakovostne rešitve po segmentu za hišo in vrt z letnim prometom v višini več kot 500 milijonov, - CZK v srednji in vzhodni Evropi. 

Dobavljamo meri narejen proizvodov (montažne hiše, lesene hiše, hlevi, vrtovi, garaže, pergole, itd) in "škatle" končnih izdelkov svetovnih izdelkov, ki so na zalogi za takojšnjo dostavo. izdelki po meri so na voljo, vključno s sestavljanjem ključ vsej Češke in Slovaške, Nemčije in Avstrije. Na Češkem nudimo priprave ali dva zaključna dela. Dobave zunaj teh držav lahko nudimo dogovoru. Trenutno iščemo primerne poslovne partnerje za naslednjih trgih v tujini: Poljska, Slovenija, Hrvaška, Poljska, Ukrajina, Italija in Francija. 

Hkrati je ena od redkih zavestno odprodaji izbrane izdelke za primerjavo s svojimi očmi in v naših salonih in trgovskih centrih. Delujemo največji demonstracijski center na Češkem -, ki se nahajajo v bližini Pragi, Brnu in Hradec Kralove. Vsi izdelki enostavno kupili prek te spletne trgovine Hobbytec.cz

Mejniki naše zgodovine in našega razvoja. 

  • 2012 - Začetek poslovanja, ali pridobi izključno ochodního s svetovnih proizvajalcev zastopa.
  • 2013 - Otvoritev demonstracijskega centra v Tehovci Rica in začne prodajati na Slovaško urada prek družbe lastno Hobbytec SK sro 
  • 2014 - Registracija trgovskih znamk Ena Trade®. Začetek prodaje izbranih izdelkov v večjih trgovskih verig.
  • 2015 - Znatno povečanje prometa v primerjavi s prejšnjim letom. Tek trgovino www.hobbytec.cz širitev izdelkov v ponudbi več kot 10 tisoč. predmetov. Povečanje zalog in okrepitev prodajne ekipe. Tek trgovino v slovaški različici www.hobbytec.sk , dokončanje poljski različica www.hobbytec.pl Zaključek gradnje novih objektov družbe. Ustvarjanje novega maskoto in novo redesing naših projektov.
  • 2016 - Začetek drugega primer v centru Hradec Kralove. Razširitev prostora na več kot 3000 m2. Vodenje trgovino v angleški, nemški, bolgarski, hrvaški, slovenski in madžarski različici. 
  • 2017 - Odpiranje tretjo demonstracijski center v Brnu. Začetek gradnje montažnih in avtodomov v okviru trgovske znamke Hobbytec doma. Začetek novega CRM za upravljanje zalog in upravljanje z naročili. 

Pogosto me sprašujejo: Kako to, da ste uspevajo v tem trenutku? Kaj naredi si drugačen od drugih?

Naš trud je, da se zagotovi celovitost in kakovost storitev. V naši ponudbi so izdelki iz sveta in domačih proizvajalcev po vsej segmentu najcenejših izdelkov v cenovnem razponu od nekaj tisoč do vrhunske proizvode proizvajalcev na svetu. Izbrani izdelki so na voljo po vsej Češki republiki in na Slovaškem, vključno sestavljanja na ključ.

Nenehno si prizadevamo za izboljšanje kakovosti našega nabora storitev, ki temeljijo na vaše potrebe in želje. Stalno širi paleto izdelkov in proaktivno prilagoditi naše storitve vašim zahtevam. Spodbujati med konkurenti, od katerih se razlikujejo povezujejo sile strokovnjakov, realni in funkcionalno vizije in splošno kakovost nabora storitev. Zahvaljujoč sodelovanju z najboljšimi partnerji postali voditelji, kaj počnemo. Izbrani izdelki se prodajajo pod blagovno znamko One Trade®. To je koncept našega podjetja.

Miroslav Green - CEO