kategorija zaslonSkrij kategorijo
Potrebujete pomoč?
Potřebujete poradit?
Zpráva
Snežno lopato SANKYO

Snežno lopato SANKYO

Proizvajalec:Ena trgovina
Razpoložljivost:v povprečju 2-5 dni
Garancija:2 leti
Snežno lopato za japonsko oblikovanje Carpots One trgovine. Idealen pomočnik pri odstranjevanju snega s strehe v zavetišču. Vyrbeno rake je iz enakega materiala kot zavetje - in teleskop, ali pa ne boste imeli težav pri pridobivanju na vrh strehe zavetje. Več informacij o hotove-pristresky.cz
Napsat dotaz na prodejce
Skupna ocena
0 %
Nihče še ni izdelkov nehodnotil
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
Napišite ocene uporabnikov
dober izdelek:
Dodaj nov komentar

Komentarji so za objavljanje svoje mnenje o določenem izdelku. Hvala za vaše prispevke. Kot upravljavci te razprave, si pridržujemo pravico, da odstrani neprimerne komentarje.

Nadomestni izdelki

CP FLAT BOXCP FLAT BOX
10 315 € 8 872 €
RSC DOUBLERSC DOUBLE
17 375 € 13 727 €
MLCMLC
3 817 € 3 016 €
PJFPJF
4 667 € 3 688 €
Hočem ponudbo
Opis zahteve

Hobbytec.sl - Oprema za vaš dom in vrt

Naš cilj je, da vam s celotno paleto razpoložljivih možnosti, kakovostne rešitve po segmentih za dom in vrt ročím s prometom v višini več kot 500 milijonov. Ft. Hkrati je eden izmed redkih, ki prikazuje najboljše prodajanih izdelkov lastne oči, in jih primerjajo v največji razstavni prostor - se nahaja le 2 km od Říčany. Vsi izdelki enostavno kupili prek te e-trgovini www.hobbytec.cz

Izbrani izdelki so na voljo, vključno z montažo po naročilu. Vse operacije sestavljanja zagotovi le naše zaposlene, ne le v vsej državi, temveč tudi v celotnem Slovaškem. Več o www.hobbytec.sk Izberite izdelke iz svetovnih proizvajalcev iz Japonske, ZDA, Izraela, Kanade, Nemčije, Slovaške, Turčije in Poljske. Selektivna trgovske znamke One Trade®.
100% pokritost
Češka in Slovaška
regionalno
zastopanje
5x nagrade zanesljiv
podjetje v letu
Ta stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. S tem spletnim mestom se strinjate s tem.