kategorija zaslonSkrij kategorijo
Potrebujete pomoč?
Potřebujete poradit?
Zpráva
Prefab garaža z ravno streho in mavca
 • Prefab garaža z ravno streho in mavca
 • Prefab garaža z ravno streho in mavca
 • Prefab garaža z ravno streho in mavca

Prefab garaža z ravno streho in mavca

Proizvajalec:Ena trgovina
Razpoložljivost:30 dni
Garancija:2 leti

Montažne kovinske garaže z mavčno Meissa popolnoma prilega v urbano tkivo, skozi je omet ne razlikuje od rednega gradnje. So mobilni, ki jih je mogoče zlahka prenesti iz kraja v kraj. Izbirate lahko enojni ali dvojni izvedbi. Montažne garaže se lahko razdeli s pomočjo particijo, tako da boste dobili poseben prostor za shranjevanje ali ustanovitev shop.

Montažne garaže se lahko postavi v manj dostopnih mestih. S široko paleto dimenzij, lahko izberete garažo, ki bo najbolje ustrezala določeno lokacijo.

Garaža je podal na ključ, le pripraviti kraj, kjer stojijo garaža, ali lahko končali gradnjo pripravljenost, da nas o tem obvestite. Za gradnjo montažnih kovinskih garaž ponavadi ne potrebujete gradbenega dovoljenja ali osnovno ploščo. Namestitev se običajno opravi v enem dnevu, ste pripravljeni za uporabo.

Vsi jekleni deli so pocinkane dobro, tako da so popolnoma zaščiteni pred korozijo. Ravne strehe lahkoto kos napadu snega v zimskih mesecih (kapaciteta 125 kg / m2). 

Dodatne informacije:

 

Več informacij o montovana-garaz.cz 
Napsat dotaz na prodejce
 • Prefab garaža z ravno streho in mavca
 • Prefab garaža z ravno streho in mavca
 • Prefab garaža z ravno streho in mavca
Skupna ocena
100 %
2 kupci ocenjeno
 • 2 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
Napišite ocene uporabnikov
dober izdelek:
Dodaj nov komentar

Komentarji so za objavljanje svoje mnenje o določenem izdelku. Hvala za vaše prispevke. Kot upravljavci te razprave, si pridržujemo pravico, da odstrani neprimerne komentarje.Hočem ponudbo
Opis zahteve

Hobbytec.sl - Oprema za vaš dom in vrt

Naš cilj je, da vam s celotno paleto razpoložljivih možnosti, kakovostne rešitve po segmentih za dom in vrt ročím s prometom v višini več kot 500 milijonov. Ft. Hkrati je eden izmed redkih, ki prikazuje najboljše prodajanih izdelkov lastne oči, in jih primerjajo v največji razstavni prostor - se nahaja le 2 km od Říčany. Vsi izdelki enostavno kupili prek te e-trgovini www.hobbytec.cz

Izbrani izdelki so na voljo, vključno z montažo po naročilu. Vse operacije sestavljanja zagotovi le naše zaposlene, ne le v vsej državi, temveč tudi v celotnem Slovaškem. Več o www.hobbytec.sk Izberite izdelke iz svetovnih proizvajalcev iz Japonske, ZDA, Izraela, Kanade, Nemčije, Slovaške, Turčije in Poljske. Selektivna trgovske znamke One Trade®.
100% pokritost
Češka in Slovaška
regionalno
zastopanje
5x nagrade zanesljiv
podjetje v letu
Ta stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. S tem spletnim mestom se strinjate s tem.