kategorija zaslonSkrij kategorijo
Potrebujete pomoč?
Potřebujete poradit?
Zpráva
posode za shranjevanje

posode za shranjevanje

Proizvajalec:Siebau
Razpoložljivost:30 dni
Garancija:2 leti
Rabite ceneje shranjevanje, enostaven za premikanje velikih količin materiala in blaga? Potem ste na pravem mestu. Jeklene posode za shranjevanje ali škatle so neposredno namenjeni za ta namen. Kontejnerji so prostorne in trpežne. Posode zaščito shranjeno gradivo pred krajo ...Dimenzije: 235 cm - 609 cm. Razpoložljive velikosti in cene najdete v zgornjem desnem kotu. Pri izbiri ustrezne velikosti, boste videli točno ceno. 

Več informacij lahko najdete tudi na www.hotove-kontejnery.cz 

 
Napsat dotaz na prodejce
Skupna ocena
100 %
1 stranka ocenjeno
  • 1 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
Napišite ocene uporabnikov
dober izdelek:
Dodaj nov komentar

Komentarji so za objavljanje svoje mnenje o določenem izdelku. Hvala za vaše prispevke. Kot upravljavci te razprave, si pridržujemo pravico, da odstrani neprimerne komentarje.

Hočem ponudbo
Opis zahteve

Hobbytec.sl - Oprema za vaš dom in vrt

Naš cilj je, da vam s celotno paleto razpoložljivih možnosti, kakovostne rešitve po segmentih za dom in vrt ročím s prometom v višini več kot 500 milijonov. Ft. Hkrati je eden izmed redkih, ki prikazuje najboljše prodajanih izdelkov lastne oči, in jih primerjajo v največji razstavni prostor - se nahaja le 2 km od Říčany. Vsi izdelki enostavno kupili prek te e-trgovini www.hobbytec.cz

Izbrani izdelki so na voljo, vključno z montažo po naročilu. Vse operacije sestavljanja zagotovi le naše zaposlene, ne le v vsej državi, temveč tudi v celotnem Slovaškem. Več o www.hobbytec.sk Izberite izdelke iz svetovnih proizvajalcev iz Japonske, ZDA, Izraela, Kanade, Nemčije, Slovaške, Turčije in Poljske. Selektivna trgovske znamke One Trade®.
100% pokritost
Češka in Slovaška
regionalno
zastopanje
5x nagrade zanesljiv
podjetje v letu
Ta stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. S tem spletnim mestom se strinjate s tem.