Pohitite!


 

SpecifikacijeTehnični podatki

Ne glede na žalostno dan ali Očiščena sonce od vzhoda do zahoda, aluminij pergola Profi seriji Superior, boste prijetno. Zastekljena streha strokovno obdelanih materialov niso primerne le za celoletno strehe vrtnih teras, ampak tudi privabili kupce na vaše vrt restavracije in kavarne. Za pritrditev aluminija pergolo je potrebna za dograditev. Pergola je mogoče nastaviti tako, da se lahko uporablja ne le kot zimski vrt za gojenje celoletno okrasnih rastlin. Lokacija in vrsta vhodnega odpiranja vrat želeli rešiti sami. Cena presega dimenzije dolžina x globina 3 m 5 m msec v, da so se cene drugih dimenzij, so navedeni spodaj. 
 

Aluminijasta strešna pergolymůžete izbirate:
 • stenami iz polikarbonata 
 • akrilno steklo 

Vse strešne kritine so na voljo v jasnem, dim ali barvo mleka. 
Doporočujeme obiščite naš razstavni center in izberite po vaših željah glej sliko spodaj. Naše pergole se lahko dopolni v prihodnje stranskih segmentih in vytovřit in zimski vrt. 
 
Pod aluminijasto pergolo zaradi površinske obdelave z UV filtrom bo udobno tudi ko sonce res poskusiti. Ostrešje je iz polikarbonata, ki je zelo močna in odporna na vse zunanje vplive, pa naj bo dež ali sneg. Poleg tega, polikarbonat skoraj dobesedno odbija umazanijo, tako da je pergola je brez vzdrževanja. V primeru kontaminacije zaprtega zadostuje čakati na dež ali strešni pergole spray cev. Krovstvo polikarbonata lahko izberete poleg klasičnih jasno različico, tudi kaditi ali mleko.
 

Konstrukcije, aluminij pergola prilagodi tako, da niti časa ni predmet proti koroziji. Z metodo, imenovano anodno oksidacijo, da zaščitni premaz materiala za preprečevanje korozije v drugih spodnjih slojih. Gradnja ali po času, ko ne razbarvajo ali lakirana. Osnovna barva varčna gradnja pergola je v odtenkih: antracit, srebro, siva. Ampak ne bomo omejili svojo domišljijo, tako da lahko pa izberete iz do 200 odtenkih RAL.

Razstavni salonNajvečji prodajno razstavni center na Češkem

Prepričajte se na lastne oči

Obiščite enega največjih razstavnih centrov na Češkem - Říčany pri Pragi in Holubice pri Brnu ter izberite med desetimi izdelki.

Čaka vas:

 • Skupna površina prodajno razstavnih centrov je 10 500 m2
 • Ekipa usposobljenih prodajalcev, ki vam bodo svetovali
 • 58 razstavljenih izdelkov

HobbytecDružinsko podjetje

 • Na prvem mestu je za nas zadovoljen kupec in kakovostni izdelki, ki mu prinesejo veselje in korist.
 • Montaže po celotni Češki in Slovaški

  Trenutno smo sposobni zagotoviti storitve po celotni Češki in Slovaški.
 • Dizajn, kakovost, cena

  Naši izdelki v sebi združujejo nadčasno obdelavo, kakovostne materiale in neprekosljivo ceno na trgu.
 • Največja razstavna salona na Češkem

  Ustvarili smo za vas največja tovrstna prodajno razstavna centra na Češkem. Najdete nas v Pragi in Brnu.
 • Lastna izdelava

  Pri delu se naslanjamo na lastno izdelavo. Le-ta nam omogoča ustvarjanje naročil povsem po meri.
 • Najširša ponudba na Češkem

  Strankam ponujamo celovito ponudbo vseh izdelkov, ki so na voljo za dom in vrt.