VIP reference

naši projekti

Naš cilj je, da vam s celotno paleto možnosti so na voljo kakovostne rešitve po segmentu za hišo in vrt z letnim prometom v višini več kot 500 milijonov, - CZK v srednji in vzhodni Evropi. 

Dobavljamo meri narejen proizvodov (garaže, pergole, lope, vrtovi, itd) in "škatle" končnih izdelkov svetovnih izdelkov, ki so na zalogi za takojšnjo dostavo. izdelki po meri so na voljo, vključno s sestavljanjem ključ vsej Češke in Slovaške, Nemčije in Avstrije. Na Češkem nudimo priprave ali dva zaključna dela. Dobave zunaj teh držav lahko nudimo dogovoru. Trenutno iščemo primerne poslovne partnerje za naslednjih trgih v tujini: Poljska, Slovenija, Hrvaška, Ukrajina, Italija in Francija. 
 

Proizvajalci, Distributerji - izvajalci

Da bi povečali prodajo in dal svoje izdelke in izdelek I v naši ponudbi po vsej Češke in Slovaške?In ne samo to. Vemo, kako vaš izdelek dostavimo na tuje trge srednje in zahodne Evrope.  

Z letno rastjo prometa med najhitreje rastočih podjetij v državi. Dobavljamo meri narejen proizvodov in "škatla" končnih izdelkov po vsem svetu in domačih proizvajalcev. Izdelki, ki uvažamo poravnajte proizvajalci so na zalogi za takojšnjo dostavo. izdelki po meri so na voljo, vključno s sestavljanjem ključ vsej Češke in Slovaške, Nemčije in Avstrije. Imamo lastno prodajno ekipo, tehniki in monterji. Češki izdelki distributerjem ponavadi podano v obliki B / B ali B / C 


Pošljite nam svojo ponudbo na naslov: dodavatel@hobbytec.cz
 

prva Seznam projektov na Češkem

drugi proizvajalci mesta

tretji Projekti na Slovaškem

4. proizvajalci mesta

5. Projekti na Poljskem

6. Projekti v Avstriji

7. Prihajajoči projekti