kategorija zaslonSkrij kategorijo
Potrebujete pomoč?
Potřebujete poradit?
Zpráva
Montažne garaže z dvokapnico in mavca
 • Montažne garaže z dvokapnico in mavca
 • Montažne garaže z dvokapnico in mavca
 • Montažne garaže z dvokapnico in mavca

Montažne garaže z dvokapnico in mavca

Proizvajalec:Ena trgovina
Razpoložljivost:v povprečju 2-5 dni
Garancija:2 leti

Montažne garaže z dvokapnico popolnoma prilega tudi na lokacijah, kjer se ravna streha zdelo moteča. Hvala za omet se ne razlikuje od okoliških stavb. Za pridobitev montažnih kovinskih garaž ponavadi niso potrebna gradbena dovoljenja in osnovna plošča. Garaža ne služijo samo parkirati svoj avtomobil, ga lahko uporabite kot skladišče ali delavnico.

Gradnja je zelo hitro, njegova nova garaža, lahko začnete uporabljati naslednji dan. Montažne garaže, za razliko od opeke garažo gradnjo v vsakem trenutku, ko se premaknete na drugo mesto. Pozabite dolgo čakati za dokončanje del in zahtevna komunicirati z več dobavitelji. Garaža bo gradil na ključ, le pripraviti gradbišče ali gradnjo pripravljenost, da bi nam sporočili.

Vaš avto bo v kovinsko garaži popolnoma zaščitena pred vremenskimi vplivi in ​​nenechavýma očeh tatov.

Sleme s kapaciteto 125 kg / m ² lahko praktično ročaj koli napadu snega. Popolna oblika in strukturne značilnosti so dokumentirane strokovne certifikate. Vsi jekleni deli so bili razred pocinkane, so odporni proti koroziji in s tem prispevajo k dolgi življenjski dobi garaži. Prefab garaža prenesejo tudi najzahtevnejše pogoje.

 

Dodatne informacije:

 Več informacij o montovana-garaz.cz
Napsat dotaz na prodejce
 • Montažne garaže z dvokapnico in mavca
 • Montažne garaže z dvokapnico in mavca
 • Montažne garaže z dvokapnico in mavca
 • Montažne garaže z dvokapnico in mavca
Skupna ocena
100 %
1 stranka ocenjeno
 • 1 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
Napišite ocene uporabnikov
dober izdelek:
Dodaj nov komentar

Komentarji so za objavljanje svoje mnenje o določenem izdelku. Hvala za vaše prispevke. Kot upravljavci te razprave, si pridržujemo pravico, da odstrani neprimerne komentarje.Hočem ponudbo
Opis zahteve

Hobbytec.sl - Oprema za vaš dom in vrt

Naš cilj je, da vam s celotno paleto razpoložljivih možnosti, kakovostne rešitve po segmentih za dom in vrt ročím s prometom v višini več kot 500 milijonov. Ft. Hkrati je eden izmed redkih, ki prikazuje najboljše prodajanih izdelkov lastne oči, in jih primerjajo v največji razstavni prostor - se nahaja le 2 km od Říčany. Vsi izdelki enostavno kupili prek te e-trgovini www.hobbytec.cz

Izbrani izdelki so na voljo, vključno z montažo po naročilu. Vse operacije sestavljanja zagotovi le naše zaposlene, ne le v vsej državi, temveč tudi v celotnem Slovaškem. Več o www.hobbytec.sk Izberite izdelke iz svetovnih proizvajalcev iz Japonske, ZDA, Izraela, Kanade, Nemčije, Slovaške, Turčije in Poljske. Selektivna trgovske znamke One Trade®.
100% pokritost
Češka in Slovaška
regionalno
zastopanje
5x nagrade zanesljiv
podjetje v letu
Ta stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. S tem spletnim mestom se strinjate s tem.