Kaj je uporaba stavb

Najpomembnejša točka je proces gradnje, ki dovoljujejo uporabo objektov za predvideni namen, tj sprejem.  Vprašanje uporabe stavb je določena v delu 4 zakona z naslovom gradbenih predpisov, ki se imenuje uporabo objektov in plačal za njo 119 $ -127.  To vključuje vsa vprašanja iz gradbeno dovoljenje za sprejetje. 

Uporaba objektov poteka prek odobritve, preden se začnejo uporabljati stavbo, ki je bila pred kratkim končana, obnovljena ali se je spremenila namen njegove uporabe. Večina dokončanih stavb lahko začnete uživati ​​šele po prejemu obvestila v gradbeni pisarni. Da se lahko podeli dovoljenje za uporabo stavbe, mora biti stavba v skladu s tehničnimi in varnostnih pogojev, ki morajo biti popolnoma pripravljeni hišo, da ne bodo ovirali uničuje življenje in zdravje.

Za dokončno potrditev je potrebna za dokazovanje različnih dokumentov, vključno z gradbeni projekt, ki določa, da gradbene stroke, vsa revizijska poročila, meritve radona, gradbeni dnevnik in več. V primeru, da ne potrebuje normalno sprejema, da je nujno, da lastnik vsaj 30 dni vnaprej