kategorija zaslonSkrij kategorijo
Potrebujete pomoč?
Potřebujete poradit?
Zpráva
Igrišče Jungle grad

Igrišče Jungle grad

Proizvajalec:jungle Gym
Razpoložljivost:v povprečju 2-5 dni
Garancija:2 leti
Igrišča premium kakovosti bo dal veliko nasmehov na obraze svojih otrok. Vsi tečaji excel barvita ki v kombinaciji z lesom in so namenjeni za razvoj gibanja, koordinacije in socialne veščine vaših otrok. Vsi predmeti so izdelani z vso skrbnostjo.

Ker je kakovost materiala uporablja pravilno sušen les, ki je za nemoteno robovi proti morebitni žetonov ustanovitvenih. Poleg tega, les je tlak obdelan proti plesni in plesni in gnilobe. To zagotavlja izjemno dolgo življenjsko dobo in visoko obstojnost na celotnem področju. Modularni sistem je mogoče kombinirati tla med seboj in svobodno vsako drugo pijačo in ustvarite svojo parcelo natančno po vaših željah. Ta tečaj je eden redkih, ki jih evropski standard EN 71 certifikatom.

jungle grad

Jungle Tower je igrišče namenjena tistim otrokom. Njene prednosti so predvsem v svoji preprostosti in praktičnosti.

Na dnu je pesek, ki je zajeta nad zgornjo pristanku, na katero je pritrjena na drsnik. Stranice v zgornjih nadstropjih so na voljo tudi s svojo trdno ograjo, da se prepreči neželeno otrok pade. Canopy je sedlo oblike s platneno prevleko.

Tobogani barve: zelena, modra, rdeča, rumenaNapsat dotaz na prodejce
Skupna ocena
0 %
Nihče še ni izdelkov nehodnotil
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
Napišite ocene uporabnikov
dober izdelek:
Dodaj nov komentar

Komentarji so za objavljanje svoje mnenje o določenem izdelku. Hvala za vaše prispevke. Kot upravljavci te razprave, si pridržujemo pravico, da odstrani neprimerne komentarje.

Nadomestni izdelki

Igrišče Jungle ClubNajbolje prodajaniIgrišče Jungle Club
770 € 642 €
Hočem ponudbo
Opis zahteve

Hobbytec.sl - Oprema za vaš dom in vrt

Naš cilj je, da vam s celotno paleto razpoložljivih možnosti, kakovostne rešitve po segmentih za dom in vrt ročím s prometom v višini več kot 500 milijonov. Ft. Hkrati je eden izmed redkih, ki prikazuje najboljše prodajanih izdelkov lastne oči, in jih primerjajo v največji razstavni prostor - se nahaja le 2 km od Říčany. Vsi izdelki enostavno kupili prek te e-trgovini www.hobbytec.cz

Izbrani izdelki so na voljo, vključno z montažo po naročilu. Vse operacije sestavljanja zagotovi le naše zaposlene, ne le v vsej državi, temveč tudi v celotnem Slovaškem. Več o www.hobbytec.sk Izberite izdelke iz svetovnih proizvajalcev iz Japonske, ZDA, Izraela, Kanade, Nemčije, Slovaške, Turčije in Poljske. Selektivna trgovske znamke One Trade®.
100% pokritost
Češka in Slovaška
regionalno
zastopanje
5x nagrade zanesljiv
podjetje v letu
Ta stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. S tem spletnim mestom se strinjate s tem.