kategorija zaslonSkrij kategorijo
Potrebujete pomoč?
Potřebujete poradit?
Zpráva
Casa Jungle igrišče
  • Casa Jungle igrišče
  • Casa Jungle igrišče

Casa Jungle igrišče

Proizvajalec:jungle Gym
Razpoložljivost:v povprečju 2-5 dni
Garancija:2 leti
Igrišča premium kakovosti bo dal veliko nasmehov na obraze svojih otrok. Vsi tečaji excel barvita ki v kombinaciji z lesom in so namenjeni za razvoj gibanja, koordinacije in socialne veščine vaših otrok. Vsi predmeti so izdelani z vso skrbnostjo.

Ker je kakovost materiala uporablja pravilno sušen les, ki je za nemoteno robovi proti morebitni žetonov ustanovitvenih. Poleg tega, les je tlak obdelan proti plesni in plesni in gnilobe. To zagotavlja izjemno dolgo življenjsko dobo in visoko vzdržljivost celotnega področja . Modularni sistem je mogoče kombinirati tla med seboj in svobodno vsako drugo pijačo in ustvarite svojo parcelo natančno po vaših željah. Ta tečaj je eden redkih, ki jih evropski standard EN 71 certifikatom.

jungle Casa

Jungle Casa igralni stolp, ki je kot nalašč za vsak vrt. njena velikost ne bo veliko prostora in še, da si srečen vsak otrok. Na dnu je pesek, ki je zajeta nad zgornjo pristanku, na katero je pritrjena na drsnik. Stranice v zgornjih nadstropjih so na voljo tudi s svojo trdno ograjo, da se prepreči neželeno otrok pade. Nadstrešnica je lesena sedlo obliko.

Tobogani barve: zelena, modra, rdeča, rumenaNapsat dotaz na prodejce
  • Casa Jungle igrišče
  • Casa Jungle igrišče
Skupna ocena
0 %
Nihče še ni izdelkov nehodnotil
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
Napišite ocene uporabnikov
dober izdelek:
Dodaj nov komentar

Komentarji so za objavljanje svoje mnenje o določenem izdelku. Hvala za vaše prispevke. Kot upravljavci te razprave, si pridržujemo pravico, da odstrani neprimerne komentarje.

Nadomestni izdelki

Hočem ponudbo
Opis zahteve

Hobbytec.sl - Oprema za vaš dom in vrt

Naš cilj je, da vam s celotno paleto razpoložljivih možnosti, kakovostne rešitve po segmentih za dom in vrt ročím s prometom v višini več kot 500 milijonov. Ft. Hkrati je eden izmed redkih, ki prikazuje najboljše prodajanih izdelkov lastne oči, in jih primerjajo v največji razstavni prostor - se nahaja le 2 km od Říčany. Vsi izdelki enostavno kupili prek te e-trgovini www.hobbytec.cz

Izbrani izdelki so na voljo, vključno z montažo po naročilu. Vse operacije sestavljanja zagotovi le naše zaposlene, ne le v vsej državi, temveč tudi v celotnem Slovaškem. Več o www.hobbytec.sk Izberite izdelke iz svetovnih proizvajalcev iz Japonske, ZDA, Izraela, Kanade, Nemčije, Slovaške, Turčije in Poljske. Selektivna trgovske znamke One Trade®.
100% pokritost
Češka in Slovaška
regionalno
zastopanje
5x nagrade zanesljiv
podjetje v letu
Ta stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. S tem spletnim mestom se strinjate s tem.