kategorija zaslonSkrij kategorijo
Potrebujete pomoč?
Potřebujete poradit?
Zpráva
Dvojna garaža za dva avtomobila z ometom in ravno streho Siebau GmbH 594x596 cm

Dvojna garaža za dva avtomobila z ometom in ravno streho Siebau GmbH 594x596 cm

Proizvajalec:Siebau
Razpoložljivost:v povprečju 2-5 dni
Garancija:podaljšan 10 let
Metal garaže nemško blagovno znamko. SIEBAU nudijo visoko raven kakovosti, kovinsko garažo in nadstrešek.SIEBAU kovinske garaže so na voljo v različnih oblikah in velikostih s široko paleto dodatkov. 

Dodatne informacije:

tehnični podatki:

  • širina: 594 cm
  • globina: 596 cmBarva ponudba zunanji omet

Več informacij o hotove-garaze.cz 
Napsat dotaz na prodejce
Skupna ocena
100 %
1 stranka ocenjeno
  • 1 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
Napišite ocene uporabnikov
dober izdelek:
Dodaj nov komentar

Komentarji so za objavljanje svoje mnenje o določenem izdelku. Hvala za vaše prispevke. Kot upravljavci te razprave, si pridržujemo pravico, da odstrani neprimerne komentarje.

Nadomestni izdelki

Hočem ponudbo
Opis zahteve

Hobbytec.sl - Oprema za vaš dom in vrt

Naš cilj je, da vam s celotno paleto razpoložljivih možnosti, kakovostne rešitve po segmentih za dom in vrt ročím s prometom v višini več kot 500 milijonov. Ft. Hkrati je eden izmed redkih, ki prikazuje najboljše prodajanih izdelkov lastne oči, in jih primerjajo v največji razstavni prostor - se nahaja le 2 km od Říčany. Vsi izdelki enostavno kupili prek te e-trgovini www.hobbytec.cz

Izbrani izdelki so na voljo, vključno z montažo po naročilu. Vse operacije sestavljanja zagotovi le naše zaposlene, ne le v vsej državi, temveč tudi v celotnem Slovaškem. Več o www.hobbytec.sk Izberite izdelke iz svetovnih proizvajalcev iz Japonske, ZDA, Izraela, Kanade, Nemčije, Slovaške, Turčije in Poljske. Selektivna trgovske znamke One Trade®.
100% pokritost
Češka in Slovaška
regionalno
zastopanje
5x nagrade zanesljiv
podjetje v letu
Ta stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. S tem spletnim mestom se strinjate s tem.