Pohitite!


 

SpecifikacijeTehnični podatki

Sodobna aluminij pergola serija PJR XXL v velikosti 570 cm x 600 cm vam zagotavlja prijeten počitek v vročih dneh. Zaobljena oblika strehe v funkcionalno zasnovo. Streha je narejena iz masivnega LEXAN in izgleda kot steklo. Kritina ima poleg odlične izolacijske lastnosti, 100% UV (UVA) in 75% IR (zaščito pred UVB). 


Pergola XXL je segal po navadi štiri ali šest stolpcev, ki ne zahtevajo sidranje v stavbi. Ker lahko XXL pergola zelo dobro se uporablja kot vrt gazebo. Konstrukcija je izdelana iz anodiziranega aluminija, ne zahteva, za razliko od drugih vzdrževanje materiala.
 
 
 

Največja prednost pred drugimi aluminija pergolám ni samo oblika, predvsem pa funkcionalna kritina v celoti Lexan, kjer ni kondenzacije vode. Ostrešje je dejansko eden najboljših funkcij senčil. Aluminij pergole so edini v cerfifikovány TÜV Češka. Kitajska ni kopija, ampak izvirna japonska z garancijo 10 let. 
 

 
Uspešnice pergole velikosti in barve so na zalogi za takojšnjo dostavo. Pergole se dostavijo brezplačno namestitev, tako da če ste zainteresirani, kot tudi, vključno z montažo na ključ in po vsej Češki republiki in Slovak. Montaža je možna na dva načina - neposredno ali betoniranje v jarek z uporabo jekla prirobnice, ki so zasidrani na kemijske sidro v vnaprej pripravljeno podlago. Za več informacij se obrnite na nas, vam bomo poslali točno dostavo cena na ključ, vključno z montažo. 
 

Rje, plesni ali mah nimajo možnosti. Dolgotrajna je zagotovljena lep videz.  Kritina je opremljen tudi z učinkovito UV filtra s skoraj 100% UVA in UVB 75%. Velik plus je visoko prepustnost svetlobe material. H liníkové pergole imajo nosilnost (odvisno od tipa) od 60 do 150 kg / m2, in so odporne proti vetru in Gale orkan. 

Več informacij o www.hotove-pergoly.cz ali celo www.alu-pergoly.czRazstavni salonNajvečji prodajno razstavni center na Češkem

Prepričajte se na lastne oči

Obiščite enega največjih razstavnih centrov na Češkem - Říčany pri Pragi in Holubice pri Brnu ter izberite med desetimi izdelki.

Čaka vas:

 • Skupna površina prodajno razstavnih centrov je 10 500 m2
 • Ekipa usposobljenih prodajalcev, ki vam bodo svetovali
 • 58 razstavljenih izdelkov

HobbytecDružinsko podjetje

 • Na prvem mestu je za nas zadovoljen kupec in kakovostni izdelki, ki mu prinesejo veselje in korist.
 • Montaže po celotni Češki in Slovaški

  Trenutno smo sposobni zagotoviti storitve po celotni Češki in Slovaški.
 • Dizajn, kakovost, cena

  Naši izdelki v sebi združujejo nadčasno obdelavo, kakovostne materiale in neprekosljivo ceno na trgu.
 • Največja razstavna salona na Češkem

  Ustvarili smo za vas največja tovrstna prodajno razstavna centra na Češkem. Najdete nas v Pragi in Brnu.
 • Lastna izdelava

  Pri delu se naslanjamo na lastno izdelavo. Le-ta nam omogoča ustvarjanje naročil povsem po meri.
 • Najširša ponudba na Češkem

  Strankam ponujamo celovito ponudbo vseh izdelkov, ki so na voljo za dom in vrt.