Pohitite!


 

SpecifikacijeTehnični podatki

Sodobna zasnova iz aluminija pergola z senci serijo MLR bo vam prijeten počitek v vročih dneh. Stanovanje ravna streha z naklonom, ki se lahko nastavi med namestitvijo ali levo / desno ali obratno. Streha je narejena iz masivnega LEXAN in izgleda kot steklo. Kritina ima poleg odlične izolacijske lastnosti, 100% UV (UVA) in 75% IR (zaščito pred UVB). 
 
 

Pergola je na splošno samonosna v dveh ali treh stolpcih, ki ne zahtevajo sidranje v stavbi. Ker lahko pergola zelo dobro se uporablja kot vrt gazebo . Konstrukcija je izdelana iz anodiziranega aluminija, ne zahteva, za razliko od drugih vzdrževanje materiala.

Največja prednost pred drugimi aluminija pergolám ni samo oblika, predvsem pa funkcionalna kritina v celoti Lexan, kjer ni kondenzacije vode. Ostrešje je dejansko eden najboljših funkcij senčil. Aluminij pergole so edini v cerfifikovány TÜV Češka. Kitajska ni kopija, ampak izvirna japonska z garancijo 10 let. 
Uspešnice pergole velikosti in barve so na zalogi za takojšnjo dostavo. Pergole se dostavijo brezplačno namestitev, tako da če ste zainteresirani, kot tudi, vključno z montažo na ključ in po vsej Češki republiki in Slovak. Montaža je možna na dva načina - neposredno ali betoniranje v jarek z uporabo jekla prirobnice, ki so zasidrani na kemijske sidro v vnaprej pripravljeno podlago. 
Za več informacij se obrnite na nas, vam bomo poslali točno dostavo cena na ključ, vključno z montažo. Rje, plesni ali mah nimajo možnosti. Dolgotrajna je zagotovljena lep videz.  Kritina je opremljen tudi z učinkovito UV filtra s skoraj 100% UVA in UVB 75%. Velik plus je visoko prepustnost svetlobe material. H liníkové pergole imajo nosilnost (odvisno od tipa) od 60 do 150 kg / m2, in so odporne proti vetru in Gale orkan. 

Več informacij o www.hotove-pergoly.cz ali celo www.alu-pergoly.cz

Razstavni salonNajvečji prodajno razstavni center na Češkem

Prepričajte se na lastne oči

Obiščite enega največjih razstavnih centrov na Češkem - Říčany pri Pragi in Holubice pri Brnu ter izberite med desetimi izdelki.

Čaka vas:

 • Skupna površina prodajno razstavnih centrov je 10 500 m2
 • Ekipa usposobljenih prodajalcev, ki vam bodo svetovali
 • 58 razstavljenih izdelkov

HobbytecDružinsko podjetje

 • Na prvem mestu je za nas zadovoljen kupec in kakovostni izdelki, ki mu prinesejo veselje in korist.
 • Montaže po celotni Češki in Slovaški

  Trenutno smo sposobni zagotoviti storitve po celotni Češki in Slovaški.
 • Dizajn, kakovost, cena

  Naši izdelki v sebi združujejo nadčasno obdelavo, kakovostne materiale in neprekosljivo ceno na trgu.
 • Največja razstavna salona na Češkem

  Ustvarili smo za vas največja tovrstna prodajno razstavna centra na Češkem. Najdete nas v Pragi in Brnu.
 • Lastna izdelava

  Pri delu se naslanjamo na lastno izdelavo. Le-ta nam omogoča ustvarjanje naročil povsem po meri.
 • Najširša ponudba na Češkem

  Strankam ponujamo celovito ponudbo vseh izdelkov, ki so na voljo za dom in vrt.