kategorija zaslonSkrij kategorijo
Potrebujete pomoč?
Potřebujete poradit?
Zpráva
Aluminij obokan pergola OBLIKOVANJE PJR 5,4x5,1 m
  • Aluminij obokan pergola OBLIKOVANJE PJR 5,4x5,1 m

Aluminij obokan pergola OBLIKOVANJE PJR 5,4x5,1 m

Proizvajalec:SankyoAlumi
Razpoložljivost:30 dni
Garancija:podaljšan 10 let
Sodobna aluminija obokan pergola z zaščiten serije PJR bo vam prijeten počitek v vročih dneh. Streha je narejena iz masivnega LEXAN in izgleda kot steklo. Kritina ima poleg odlične izolacijske lastnosti, 100% UV (UVA) in 75% IR (zaščito pred UVB). 

Pergola je samostojen, shranjene stebri, ki ne zahtevajo sidranje v stavbi. Ker lahko pergola zelo dobro se uporablja kot vrt gazebo. Konstrukcija je izdelana iz anodiziranega aluminija, ne zahteva, za razliko od drugih vzdrževanje materiala.

velikost:
širina 540 cm
globina 510 cm
 

Največja prednost pred drugimi aluminija pergolám ni samo oblika, predvsem pa funkcionalna kritina v celoti Lexan, kjer ni kondenzacije vode. Ostrešje je dejansko eden najboljših funkcij senčil. Aluminij pergole so edini na Češkem s TÜV certifikatom. Kitajska ni kopija, ampak izvirna japonska z garancijo 10 let. 
Uspešnice pergole velikosti in barve so na zalogi za takojšnjo dostavo. Pergole se dostavijo brezplačno namestitev, tako da če ste zainteresirani, kot tudi, vključno z montažo na ključ in po vsej Češki republiki in Slovak. Montaža je možna na dva načina - neposredno ali betoniranje v jarek z uporabo jekla prirobnice, ki so zasidrani na kemijske sidro v vnaprej pripravljeno podlago.
Za več informacij se obrnite na nas, vam bomo poslali točno dostavo cena na ključ, vključno z montažo. Rje, plesni ali mah nimajo možnosti. Dolgotrajna je zagotovljena lep videz.  Kritina je opremljen tudi z učinkovito UV filtra s skoraj 100% UVA in UVB 75%. Velik plus je visoko prepustnost svetlobe material. H liníkové pergole imajo nosilnost (odvisno od tipa) od 60 do 150 kg / m2, in so odporne proti vetru in Gale orkan. 

Več informacij o www.hotove-pergoly.cz ali celo www.alu-pergoly.cz
Napsat dotaz na prodejce
  • Aluminij obokan pergola OBLIKOVANJE PJR 5,4x5,1 m
Skupna ocena
80 %
1 stranka ocenjeno
  • 0 ×
  • 1 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
Napišite ocene uporabnikov
dober izdelek:
Dodaj nov komentar

Komentarji so za objavljanje svoje mnenje o določenem izdelku. Hvala za vaše prispevke. Kot upravljavci te razprave, si pridržujemo pravico, da odstrani neprimerne komentarje.

Nadomestni izdelki

PollardPollard
2 516 € 1 459 €
Hočem ponudbo
Opis zahteve

Hobbytec.sl - Oprema za vaš dom in vrt

Naš cilj je, da vam s celotno paleto razpoložljivih možnosti, kakovostne rešitve po segmentih za dom in vrt ročím s prometom v višini več kot 500 milijonov. Ft. Hkrati je eden izmed redkih, ki prikazuje najboljše prodajanih izdelkov lastne oči, in jih primerjajo v največji razstavni prostor - se nahaja le 2 km od Říčany. Vsi izdelki enostavno kupili prek te e-trgovini www.hobbytec.cz

Izbrani izdelki so na voljo, vključno z montažo po naročilu. Vse operacije sestavljanja zagotovi le naše zaposlene, ne le v vsej državi, temveč tudi v celotnem Slovaškem. Več o www.hobbytec.sk Izberite izdelke iz svetovnih proizvajalcev iz Japonske, ZDA, Izraela, Kanade, Nemčije, Slovaške, Turčije in Poljske. Selektivna trgovske znamke One Trade®.
100% pokritost
Češka in Slovaška
regionalno
zastopanje
5x nagrade zanesljiv
podjetje v letu
Ta stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. S tem spletnim mestom se strinjate s tem.