kategorija zaslonSkrij kategorijo
Potrebujete pomoč?
Potřebujete poradit?
Zpráva
Visi gugalnica Cacoon enojni Ø1.5m različne barve

Visi gugalnica Cacoon enojni Ø1.5m različne barve

Za sprostitev na vrtu, ki visi pod drevesi ali lebdijo nad potoka? Vse to omogoča Cacoon!

Proizvajalec:Ena trgovina
Razpoložljivost:v povprečju 2-5 dni
Bodite blazino, knjigo ali MP3 predvajalnik z vašo najljubšo glasbo in uživajte nepozabno sproščujoče doživetje, v katerem ste float in nežno ziblje nad tlemi. Vse zaradi tega izključno visi šotor Cacoon.

Celoten šotor je izdelan iz mešanice bombaža in poliestra, težkim materialom (350 g / m ²) a lze ji prát i za studena v pračce. navíc má ochranný faktor UV50, což vás skvěle ochrání v horkých letních dnech před slunečními paprsky. Nosnost stanu je až 200 kg, takže unese i dva dospělé lidi.
 
Součástí balení je pouzdro pro přenášení, karabina a 4,85m dlouhé lano pro zavěšení. Cacoon je k dispozici ve 4 atraktivních barvách (zelená, hnědá, bílá a v dětském provedení i růžová) a v jednoduchém nebo dvojitém provedení. Ostatní barvy a jejich cenová kalkulace na dotaz.

Visi gugalnica Cacoon različne barvePožadovaný prosto pro umístění:

  • ideální: výška 2,7m , 2,25m průměr
  • minimální: výška 2,45m , 1,6m průměr
Napsat dotaz na prodejce
Skupna ocena
100 %
1 stranka ocenjeno
  • 1 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
Napišite ocene uporabnikov
dober izdelek:
Dodaj nov komentar

Komentarji so za objavljanje svoje mnenje o določenem izdelku. Hvala za vaše prispevke. Kot upravljavci te razprave, si pridržujemo pravico, da odstrani neprimerne komentarje.

Nadomestni izdelki

Hočem ponudbo
Opis zahteve

Hobbytec.sl - Oprema za vaš dom in vrt

Naš cilj je, da vam s celotno paleto razpoložljivih možnosti, kakovostne rešitve po segmentih za dom in vrt ročím s prometom v višini več kot 500 milijonov. Ft. Hkrati je eden izmed redkih, ki prikazuje najboljše prodajanih izdelkov lastne oči, in jih primerjajo v največji razstavni prostor - se nahaja le 2 km od Říčany. Vsi izdelki enostavno kupili prek te e-trgovini www.hobbytec.cz

Izbrani izdelki so na voljo, vključno z montažo po naročilu. Vse operacije sestavljanja zagotovi le naše zaposlene, ne le v vsej državi, temveč tudi v celotnem Slovaškem. Več o www.hobbytec.sk Izberite izdelke iz svetovnih proizvajalcev iz Japonske, ZDA, Izraela, Kanade, Nemčije, Slovaške, Turčije in Poljske. Selektivna trgovske znamke One Trade®.
100% pokritost
Češka in Slovaška
regionalno
zastopanje
5x nagrade zanesljiv
podjetje v letu
Ta stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. S tem spletnim mestom se strinjate s tem.