kategorija zaslonSkrij kategorijo
Potrebujete pomoč?
Potřebujete poradit?
Zpráva
Toplogrednih GrowTec Elan
 • Toplogrednih GrowTec Elan
 • Toplogrednih GrowTec Elan
 • Toplogrednih GrowTec Elan

Toplogrednih GrowTec Elan

Proizvajalec:Ena trgovina
Razpoložljivost:v povprečju 2-5 dni
Garancija:2 leti
Rastlinjaki so sestavni del vsakega vrta in omogoča pridelovalcem, da se prepustite vaše rastline najboljše pogoje udobje in rasti. Polikarbonatne rastlinjaki so najboljša rešitev, ki je na trgu. Namenjeni so najbolje izpolnjujejo zahteve za gojenje. Osnova toplogrednih Okvir je izdelan iz anodiziranega aluminija stranskih in strešnih panelov so izdelani iz prozornega polikarbonata, ki je enakovredna velikega klasičnega stekla. Za razliko od stekla, vendar je lahka, močna, vendar prožna in odporna na zlomom. Uporaba teh materialov daje tople vzdržljivost in absolutno nizke stroške vzdrževanja.

AKCIJA - rastlinjak, plastična toplogrednih Growtec vredno CZK 2120 FREE

Polikarbonatne plošče imajo prepustnost svetlobe 90%, medtem ko zagotavlja 100% UV zaščito.Za pravilno kroženje zraka rastlinjaka je opremljena s prezračevalnimi odprtinami, kar zagotavlja odlične pogoje za hitro in zdravo rast rastlin.
Toplogrednih je na voljo kot komplet, ki se zlahka sestavljamo vsi, ki uporabljajo ta navodila. Vgradnja ne zahteva nobenih predhodnih izkušenj ali posebnih orodij.

Za več informacij o rastlinjakih www.hotove-skleniky.cz ali www.hobbytec.cz

parametri:

širina: 185 cm
dolžina: 310 cm
Višina 209 cm
Streha: polikarbonat satja
Stene: jasno polykarbovát
Konstrukcija: okvir iz aluminija antokorozní
Napsat dotaz na prodejce
 • Toplogrednih GrowTec Elan
 • Toplogrednih GrowTec Elan
 • Toplogrednih GrowTec Elan
 • Toplogrednih GrowTec Elan
Skupna ocena
0 %
Nihče še ni izdelkov nehodnotil
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
Napišite ocene uporabnikov
dober izdelek:
Dodaj nov komentar

Komentarji so za objavljanje svoje mnenje o določenem izdelku. Hvala za vaše prispevke. Kot upravljavci te razprave, si pridržujemo pravico, da odstrani neprimerne komentarje.

Nadomestni izdelki

Hočem ponudbo
Opis zahteve

Hobbytec.sl - Oprema za vaš dom in vrt

Naš cilj je, da vam s celotno paleto razpoložljivih možnosti, kakovostne rešitve po segmentih za dom in vrt ročím s prometom v višini več kot 500 milijonov. Ft. Hkrati je eden izmed redkih, ki prikazuje najboljše prodajanih izdelkov lastne oči, in jih primerjajo v največji razstavni prostor - se nahaja le 2 km od Říčany. Vsi izdelki enostavno kupili prek te e-trgovini www.hobbytec.cz

Izbrani izdelki so na voljo, vključno z montažo po naročilu. Vse operacije sestavljanja zagotovi le naše zaposlene, ne le v vsej državi, temveč tudi v celotnem Slovaškem. Več o www.hobbytec.sk Izberite izdelke iz svetovnih proizvajalcev iz Japonske, ZDA, Izraela, Kanade, Nemčije, Slovaške, Turčije in Poljske. Selektivna trgovske znamke One Trade®.
100% pokritost
Češka in Slovaška
regionalno
zastopanje
5x nagrade zanesljiv
podjetje v letu
Ta stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. S tem spletnim mestom se strinjate s tem.