kategorija zaslonSkrij kategorijo
Potrebujete pomoč?
Potřebujete poradit?
Zpráva
Samobalanční električni Rotax
 • Samobalanční električni Rotax
 • Samobalanční električni Rotax
 • Samobalanční električni Rotax

Samobalanční električni Rotax

Proizvajalec:Ena trgovina
Razpoložljivost:v povprečju 2-5 dni
Garancija:2 leti

Rotax - električni samobalanční

Predstavljamo novost na češkem in slovaškem trgu! Samobalanční Rotax dvokolesno električni avtomobil
Cena dvoukolého samobalančního električno vozilo je sedaj bolj kot na voljo. V primerjavi z obstoječimi izdelki v isti kategoriji, za nas, da si Rotax za tretjo ceno!
Rotax je pod nadzorom preprosto nagibanjem telesa in krmiljenje je zelo enostavna in intuitivna. Poleg tega električni Rotax vključuje osrednji daljinski upravljalnik!
To predstavlja individualne in neodvisne prevozna sredstva, kar je idealno za mestne ali kratkih razdaljah na igrišču za golf kot izvršni pomočnik. Velika prednost te prizadevni električnega avtomobila je njegova kompaktnost. Nevidno ga preselijo v prtljažniku avtomobila, tudi manjši, v mestu, bodo cenili svojo majhno težo in gladka prometne javnega prevoza.

Small size = enostaven transport
Rotax je zasnovana ravno za velikost človeškega telesa. To se ujema povsem z namenom, da jo uporabljajo - gladek in hiter prevoz v mestnem prometu. Električni skuterji Rotax je tudi izredno lahek - tehta le 18,5 kg. Poleg tega sprednji teleskopsko ročico, s čimer lahko krat, tako da njena velikost pa je znatno zmanjšana. nikoli ne boste imeli opravka s parkirnimi vprašanj.

Nič emisij = nič onesnaževanja v vašem mestu
Drive električnih skuterjev je oblikovana podobno kot pri električnih vozilih. Njegov edini vir je litijeva baterija, ki poganja električni motor. Ta naprava je mogoče zlahka ponovno napolniti, kjerkoli je vtičnica napetost 240V - to doma, v pisarni, preprosto kjerkoli. Z enim polnjenjem vozite do 30 kilometrov brez onesnaževanje, hrup in onesnaževanje okolja.

Nizka poraba energije
Rotax električni skuterji je zelo poceni prevozno sredstvo. Cena na kilometer je okoli 10 centov. V primerjavi z vožnjo avtomobila je približno 1,2 litrov goriva, ki je na današnji rasti cen prihaja precej drago. Rotax je tudi bolj ekonomično kot tradicionalni električnih avtomobilov. Tradicionalni električni avtomobil tehta približno eno tono - Rotax tehta okrog 20 kg in res prihrani energijo.

Na tej vožnji električni avtomobili ne bo nikoli pozabil. Naložbe v tem vozilu se bo kmalu vrnil na svoje sestanke in boste prispeli v slogu in vedno na čas!


Največja potovalna hitrost: 20 km / h
Vožnja razdalja (eno polnjenje): 20-30 km
Električna moč: 1300W / max.3000W
Min. Radij obračanja 0 (obračanje na mestu)
Neto teža: 18,5 kg
Velikost Volumen: 0,15 m3
Skupna širina: 46.4 cm
Skupna višina: 115-140 cm
Šasija Višina: 21,2 cm
Čas polnjenja: 1-3h
Maksimalna obremenitev: 150 kg
Max naklona: 15 °
Življenjska doba:> 35.000 km
Napajalna napetost: 240V
Baterija: Lithium 48V / 8AH

Popolna ponudba ne le za vaš vrt, prosim Hobbytec.cz


Napsat dotaz na prodejce
 • Samobalanční električni Rotax
 • Samobalanční električni Rotax
 • Samobalanční električni Rotax
 • Samobalanční električni Rotax
 • Samobalanční električni Rotax
 • Samobalanční električni Rotax
 • Samobalanční električni Rotax
 • Samobalanční električni Rotax
 • Samobalanční električni Rotax
 • Samobalanční električni Rotax
Skupna ocena
87 %
3 kupci ocenjeno
 • 2 ×
 • 0 ×
 • 1 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
Napišite ocene uporabnikov
dober izdelek:
Dodaj nov komentar

Komentarji so za objavljanje svoje mnenje o določenem izdelku. Hvala za vaše prispevke. Kot upravljavci te razprave, si pridržujemo pravico, da odstrani neprimerne komentarje.

Nadomestni izdelki

Hočem ponudbo
Opis zahteve

Hobbytec.sl - Oprema za vaš dom in vrt

Naš cilj je, da vam s celotno paleto razpoložljivih možnosti, kakovostne rešitve po segmentih za dom in vrt ročím s prometom v višini več kot 500 milijonov. Ft. Hkrati je eden izmed redkih, ki prikazuje najboljše prodajanih izdelkov lastne oči, in jih primerjajo v največji razstavni prostor - se nahaja le 2 km od Říčany. Vsi izdelki enostavno kupili prek te e-trgovini www.hobbytec.cz

Izbrani izdelki so na voljo, vključno z montažo po naročilu. Vse operacije sestavljanja zagotovi le naše zaposlene, ne le v vsej državi, temveč tudi v celotnem Slovaškem. Več o www.hobbytec.sk Izberite izdelke iz svetovnih proizvajalcev iz Japonske, ZDA, Izraela, Kanade, Nemčije, Slovaške, Turčije in Poljske. Selektivna trgovske znamke One Trade®.
100% pokritost
Češka in Slovaška
regionalno
zastopanje
5x nagrade zanesljiv
podjetje v letu
Ta stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. S tem spletnim mestom se strinjate s tem.