kategorija zaslonSkrij kategorijo
Potrebujete pomoč?
Potřebujete poradit?
Zpráva
Leseni vrtni ležalnik Baten bor

Leseni vrtni ležalnik Baten bor

Proizvajalec:Ena trgovina
Razpoložljivost:v povprečju 2-5 dni
Garancija:2 leti
Radi, da se sprostite na udobnem kavču? Leseni vrtni ležalniki pozicioniranje Baten nordijskih bora, odporna na vremenske vplive, zaradi posebne tehnologije plasti madež v barvi Cappucino in treh usmeritvah o popoln spremljevalec. Lounger je izdelan iz visoko trdnostjo materiala, skozi katero traja več let. Dolgoletni privlačen videz je zagotovljen. Kavč je dodatno opremljena s kakovostno opremo, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo. A posebni vijaki, ki lahko sčasoma lesenih gradenj, preprosto priviti.

Les iz nordijskega bora proizvede zaradi počasne rasti trajnejši in trdnejši teksturo in zelo gosto obroče je torej bistveno težje in bolj trpežne. 

specifikacije:

  • ležalniki dimenzije: 65 x 186 x 88 cm


Napsat dotaz na prodejce
Skupna ocena
0 %
Nihče še ni izdelkov nehodnotil
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
Napišite ocene uporabnikov
dober izdelek:
Dodaj nov komentar

Komentarji so za objavljanje svoje mnenje o določenem izdelku. Hvala za vaše prispevke. Kot upravljavci te razprave, si pridržujemo pravico, da odstrani neprimerne komentarje.

Nadomestni izdelki

Hočem ponudbo
Opis zahteve

Hobbytec.sl - Oprema za vaš dom in vrt

Naš cilj je, da vam s celotno paleto razpoložljivih možnosti, kakovostne rešitve po segmentih za dom in vrt ročím s prometom v višini več kot 500 milijonov. Ft. Hkrati je eden izmed redkih, ki prikazuje najboljše prodajanih izdelkov lastne oči, in jih primerjajo v največji razstavni prostor - se nahaja le 2 km od Říčany. Vsi izdelki enostavno kupili prek te e-trgovini www.hobbytec.cz

Izbrani izdelki so na voljo, vključno z montažo po naročilu. Vse operacije sestavljanja zagotovi le naše zaposlene, ne le v vsej državi, temveč tudi v celotnem Slovaškem. Več o www.hobbytec.sk Izberite izdelke iz svetovnih proizvajalcev iz Japonske, ZDA, Izraela, Kanade, Nemčije, Slovaške, Turčije in Poljske. Selektivna trgovske znamke One Trade®.
100% pokritost
Češka in Slovaška
regionalno
zastopanje
5x nagrade zanesljiv
podjetje v letu
Ta stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. S tem spletnim mestom se strinjate s tem.