kategorija zaslonSkrij kategorijo
Potrebujete pomoč?
Potřebujete poradit?
Zpráva
Leseni kit kompleti vrt 6+

Leseni kit kompleti vrt 6+

Proizvajalec:Ena trgovina
Razpoložljivost:v povprečju 2-5 dni
Garancija:2 leti

Iščete sedenje na terasi ali vrtu? Leseni vrtno pohištvo za sestavljanje iz nordijskega bora, odporno na vremenske razmere, zaradi posebne tehnologije troslojnega, soljenja barva cappucino je odlična izbira.

Poročilo vsebuje zložljivo mizo s šestimi pokončen stoli (7 pozicije). Pohištvo je izdelan iz visoko trdnostjo materiala, skozi katero traja več let. Dolgoletni privlačen videz je zagotovljen. Sestav opremljen tudi s kakovostjo opremo, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo in je opremljena s posebnimi vijaki, ki se lahko sčasoma kot lesenih gradenj, enostavno pritrditi.

Les iz nordijskega bora proizvede zaradi svoje počasne rasti bolj trpežna in čvrsta teksturo in zelo gosto zrn. Les je torej bistveno težje in bolj trpežne. To poročilo bo krasijo vaš vrt ali teraso.

specifikacije:

  • Komplet vsebuje: 1 Stu, 6x stol nastavljiv v 7 položajev
  • Dimenzije table: 160-210 x 88 cm
                                            
Napsat dotaz na prodejce
Skupna ocena
0 %
Nihče še ni izdelkov nehodnotil
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
Napišite ocene uporabnikov
dober izdelek:
Dodaj nov komentar

Komentarji so za objavljanje svoje mnenje o določenem izdelku. Hvala za vaše prispevke. Kot upravljavci te razprave, si pridržujemo pravico, da odstrani neprimerne komentarje.

Nadomestni izdelki

Hočem ponudbo
Opis zahteve

Hobbytec.sl - Oprema za vaš dom in vrt

Naš cilj je, da vam s celotno paleto razpoložljivih možnosti, kakovostne rešitve po segmentih za dom in vrt ročím s prometom v višini več kot 500 milijonov. Ft. Hkrati je eden izmed redkih, ki prikazuje najboljše prodajanih izdelkov lastne oči, in jih primerjajo v največji razstavni prostor - se nahaja le 2 km od Říčany. Vsi izdelki enostavno kupili prek te e-trgovini www.hobbytec.cz

Izbrani izdelki so na voljo, vključno z montažo po naročilu. Vse operacije sestavljanja zagotovi le naše zaposlene, ne le v vsej državi, temveč tudi v celotnem Slovaškem. Več o www.hobbytec.sk Izberite izdelke iz svetovnih proizvajalcev iz Japonske, ZDA, Izraela, Kanade, Nemčije, Slovaške, Turčije in Poljske. Selektivna trgovske znamke One Trade®.
100% pokritost
Češka in Slovaška
regionalno
zastopanje
5x nagrade zanesljiv
podjetje v letu
Ta stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. S tem spletnim mestom se strinjate s tem.