kategorija zaslonSkrij kategorijo
Potrebujete pomoč?
Potřebujete poradit?
Zpráva
Lesena vrtna garnitura Almach 6+

Lesena vrtna garnitura Almach 6+

Proizvajalec:Ena trgovina
Razpoložljivost:v povprečju 2-5 dni
Garancija:2 leti
Lesena vrtna garnitura Almach razkošje mahagoni, odporna na vremenske vplive. Sestav vsebuje zložljivo mizo in 6 luksuzno Capella nastavljivi sedeži Betria. V tabeli ni razdeljena na 150 cm varianto in se razdeli na do 200 cm, ali Bog dostačí za vso družino. Stoli so nastavljivi v sedmih položajih. 100% sedežno udobje in dolgo privlačen videz je zagotovljen. Pohištvo je opremljen tudi s kakovostno opremo, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Prav tako je opremljen s posebnimi vijaki, ki lahko sčasoma preprosto zaostrili. Mahagoni les je med najbolj ekskluzivnih na svetu. To je zelo težko in odlično odporen na škodljivce in lesenimi uničujejo bolezni, ne osnove in skrči.

Naravna mahagoni ima svetlo rjavo odtenek s pridihom roza in rdeče. Počasi sčasoma potemni, da globoko rdečkasto barvo. To je zelo redek les. Zato je les ki se uporablja za to pohištvo, pridobljen v skladu s strogimi zaščitnimi predpisi.

specifikacije:

  • Dimenzije Tabela: 150/200 x 90 cm

Napsat dotaz na prodejce
Skupna ocena
0 %
Nihče še ni izdelkov nehodnotil
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
Napišite ocene uporabnikov
dober izdelek:
Dodaj nov komentar

Komentarji so za objavljanje svoje mnenje o določenem izdelku. Hvala za vaše prispevke. Kot upravljavci te razprave, si pridržujemo pravico, da odstrani neprimerne komentarje.

Nadomestni izdelki

Hočem ponudbo
Opis zahteve

Hobbytec.sl - Oprema za vaš dom in vrt

Naš cilj je, da vam s celotno paleto razpoložljivih možnosti, kakovostne rešitve po segmentih za dom in vrt ročím s prometom v višini več kot 500 milijonov. Ft. Hkrati je eden izmed redkih, ki prikazuje najboljše prodajanih izdelkov lastne oči, in jih primerjajo v največji razstavni prostor - se nahaja le 2 km od Říčany. Vsi izdelki enostavno kupili prek te e-trgovini www.hobbytec.cz

Izbrani izdelki so na voljo, vključno z montažo po naročilu. Vse operacije sestavljanja zagotovi le naše zaposlene, ne le v vsej državi, temveč tudi v celotnem Slovaškem. Več o www.hobbytec.sk Izberite izdelke iz svetovnih proizvajalcev iz Japonske, ZDA, Izraela, Kanade, Nemčije, Slovaške, Turčije in Poljske. Selektivna trgovske znamke One Trade®.
100% pokritost
Češka in Slovaška
regionalno
zastopanje
5x nagrade zanesljiv
podjetje v letu
Ta stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. S tem spletnim mestom se strinjate s tem.