kategorija zaslonSkrij kategorijo
Potrebujete pomoč?
Potřebujete poradit?
Zpráva
Igranje hiša Fantasia 300 - pink

Igranje hiša Fantasia 300 - pink

Lepa lesena igra hiše vklj. verande s toboganom

Proizvajalec:Izhod
Razpoložljivost:v povprečju 2-5 dni
Garancija:2 leti
Lesena igra hiša Fantasia pravljično očarljiv design, asimetrični okna in vrata. Idealen kraj za igranje in sanje za vsakega malo princesko, čarovnica ali razbojnika ... Del majhnega verandi s stopnicami in toboganom.

Igranje hišo posušene cedre, ki je okolju prijazna, ampak tudi varna za zdravje svojih otrok, saj zaradi svoje odpornosti storiti brez kemične obdelave. Gradnja izvrtane plošč takoj zbrati sami. Po tem, tik ob pogled na svoje otroke, srečno z novim mesto za igranje.

Igre na srečo hiše varnostni standardi Izhod izpolnjujejo (EN - 71)
 


Dimenzije in specifikacije:
  • Splošne dimenzije: 240x163x226 cm
  • Material: Cedar
  • Zasteklitev: Plexi
  • debelina stene: 10mm


Napsat dotaz na prodejce
Skupna ocena
0 %
Nihče še ni izdelkov nehodnotil
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
Napišite ocene uporabnikov
dober izdelek:
Dodaj nov komentar

Komentarji so za objavljanje svoje mnenje o določenem izdelku. Hvala za vaše prispevke. Kot upravljavci te razprave, si pridržujemo pravico, da odstrani neprimerne komentarje.

Nadomestni izdelki

Hočem ponudbo
Opis zahteve

Hobbytec.sl - Oprema za vaš dom in vrt

Naš cilj je, da vam s celotno paleto razpoložljivih možnosti, kakovostne rešitve po segmentih za dom in vrt ročím s prometom v višini več kot 500 milijonov. Ft. Hkrati je eden izmed redkih, ki prikazuje najboljše prodajanih izdelkov lastne oči, in jih primerjajo v največji razstavni prostor - se nahaja le 2 km od Říčany. Vsi izdelki enostavno kupili prek te e-trgovini www.hobbytec.cz

Izbrani izdelki so na voljo, vključno z montažo po naročilu. Vse operacije sestavljanja zagotovi le naše zaposlene, ne le v vsej državi, temveč tudi v celotnem Slovaškem. Več o www.hobbytec.sk Izberite izdelke iz svetovnih proizvajalcev iz Japonske, ZDA, Izraela, Kanade, Nemčije, Slovaške, Turčije in Poljske. Selektivna trgovske znamke One Trade®.
100% pokritost
Češka in Slovaška
regionalno
zastopanje
5x nagrade zanesljiv
podjetje v letu
Ta stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. S tem spletnim mestom se strinjate s tem.