Gradnja bazenov

Če imate dovolj prostora na vrtu, lahko izpolni svoje sanje in se vrt bazen. Gradnja bazenov, ki jih sami težko in vključuje številne naloge, vključno s pripravo tal za bazen in baze. Če niste prepričani, da zmorem, da vas lahko naročite na ključ bazen. 
 
Gradnja bazena - potrebujete gradbeno dovoljenje? 
 
Če potrebujete gradbeno dovoljenje, odvisno od velikosti bazena. Če imate konstruirano površino 40 m2, potem je vse, kar potrebujete načrtovanje odobritev. Za večji bazen, morate imeti gradbeno dovoljenje, kot tudi za hišo ali druge velike stavbe. Gradbeno dovoljenje ni potrebno za nadzemnih bazenov, ki preprosto pokrovček kadarkoli in v skladišču. 
 

Gradnja bazenov v 11 korakih

1) Priprava podlage
2) izkop tal
3) Izdelava betonskih plošč
4) lije betona
5) Gradnja bazena sten
6) omet stena
7) uporabi folije
8) Namestitev opreme in bazen
9) polnjenje bazenu tal
10) napolnjen z vodo
11) nastavi polje (zaklad ploščice)
 
Gradnja bazenov zahteva točnost in natančnost, bazen kopel ni ne bend, deformirati. Slabo mogoče določiti bazen zelo enostavno uničiti. Zato je bolje, da se obrnejo na strokovnjake, ki so vložili pogodbo za delo, ki je opredeljen obseg dela, dobavnih rokov in končno ceno. V nekaj dneh lahko imeli bazen na voljo. 
 
Izberite bazen z družbo, ki bo izvajala bazen vam bo pomagal pri izbiri materiala in velikosti bazena. Ustrezni parametri boste prihranili vrsto skrbi. Bazen se nahaja v sončnem območju, idealno v bližini vhoda v hišo. Vgrajeni v tleh bazenih so lahko izdelane iz kovine, nerjaveče jeklo, laminata, keramični površini, ampak tudi betonskih bazenih. Oblika, izberite število družinskih članov in dejavnosti v bazenu - majhnih bazenih za otroke in osvežilno pijačo, večje bazene za plavalce.