kategorija zaslonSkrij kategorijo
Potrebujete pomoč?
Potřebujete poradit?
Zpráva
Booster velika rdeča 6ks
  • Booster velika rdeča 6ks

Booster velika rdeča 6ks

Proizvajalec:Ena trgovina
Razpoložljivost:v povprečju 2-5 dni
Garancija:2 leti
Posebna cena je veljavna le, če je kupljena z vsemi vrtnih garnitur. V drugih primerih je RRP !!! 

Blazine so narejene iz visoko kvalitetnega bombaža, ki omogoča přííjemné zagotovljene sedeže. Kombinacija sodobne in klasične zasnove, primeren za leseno pohištvo in sodobno npr. Aluminij ali ekspandirane kovine. On je bil oblazinjenje uporabljajo visoko kakovostne italijanske tkanine - polycotton (bombaža in poliestra mešanico), s katero zagotavlja dolgo življenjsko dobo, poleg tega pa preprečuje potenje v vročih poletnih dneh. Blazine so nazaj in ob straneh opremljena s trakovi, da bi bilo dobro Ostrižen na pohištva . Blazine na vsaki strani drugačen vzorec, ali kupite dva načrtovalske vzorce, ki jih je mogoče poljubno spreminjati.

specifikacije:

  • set 6 kosov
  • Dimenzije: 110 x 50 x 6 cm
Napsat dotaz na prodejce
  • Booster velika rdeča 6ks
Skupna ocena
0 %
Nihče še ni izdelkov nehodnotil
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
Napišite ocene uporabnikov
dober izdelek:
Dodaj nov komentar

Komentarji so za objavljanje svoje mnenje o določenem izdelku. Hvala za vaše prispevke. Kot upravljavci te razprave, si pridržujemo pravico, da odstrani neprimerne komentarje.

Nadomestni izdelki

Hočem ponudbo
Opis zahteve

Hobbytec.sl - Oprema za vaš dom in vrt

Naš cilj je, da vam s celotno paleto razpoložljivih možnosti, kakovostne rešitve po segmentih za dom in vrt ročím s prometom v višini več kot 500 milijonov. Ft. Hkrati je eden izmed redkih, ki prikazuje najboljše prodajanih izdelkov lastne oči, in jih primerjajo v največji razstavni prostor - se nahaja le 2 km od Říčany. Vsi izdelki enostavno kupili prek te e-trgovini www.hobbytec.cz

Izbrani izdelki so na voljo, vključno z montažo po naročilu. Vse operacije sestavljanja zagotovi le naše zaposlene, ne le v vsej državi, temveč tudi v celotnem Slovaškem. Več o www.hobbytec.sk Izberite izdelke iz svetovnih proizvajalcev iz Japonske, ZDA, Izraela, Kanade, Nemčije, Slovaške, Turčije in Poljske. Selektivna trgovske znamke One Trade®.
100% pokritost
Češka in Slovaška
regionalno
zastopanje
5x nagrade zanesljiv
podjetje v letu
Ta stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. S tem spletnim mestom se strinjate s tem.