Bazeni v državi

Vrt Bazeni lahko razdelimo v bazenih v državi, polizdelkov, ki so skriti in nadzemnih bazenov. Vsak bazen ima svoje prednosti in slabosti. Plavanje odločijo, da bo ustrezala vašim zahtevam. 
 
Bazeni v državi, se lahko uporablja za zunanjo uporabo, ampak tudi na zimskih kot notranjimi bazeni.  Ponuja veliko vizualno privlačnost, povečati arhitekturno vrednost nepremičnine in je tudi z ustreznimi videz vrta. Bazen zastřešíte v tla z lahkoto, saj bo voda v bazenu še vedno čisti več, ni otrok ali živali padejo v vodo in razširiti svojo kopalno sezono za en mesec. Bazen ima lahko vgrajen števec, ki je še posebej koristno za plavalce. 
 
Bazen pomanjkljivost vgradne ni prenosljiva. Ko ste postavili v državi, je že z njimi, ki jih ne more premakniti. Zato dobro premislite primerno lokacijo za bazen. Pričakujte višje stroške. 

Kateri material? 

 
Glede na material, ki se uporablja za bazene v državi se delijo na:
  • beton, folija, laminat, iz nerjavnega jekla, keramike
 
Bazen naredil pravega veselja, izberite ustrezno obliko, material in velikost. Glede na to, kako je gradivo, ki ste izbrali je odvisno potem življenjsko dobo bazena. 
 
Folija in plastični bazeni v državi - bo trajala približno 10 let. Združiti z neomejeno življenjsko dobo, je primeren za nerjavečega jekla. Pomanjkljivost je previsoka nakupna cena. Keramična laminata bazen je bazen s slojem keramičnega strukture. Steklenih vlaken in steklenih vlaken bazeni so med najbolj priljubljena, saj ponuja dobro razmerje med kakovostjo in ceno. Niso drage, ki bo zgrajena v tla. 
 
 

Kaj oblika bazen?

Številni bazeni ponujajo zelo privlačno obliko, vendar je po nekaj tednih boste morda ugotovili, da je ta vrsta bazena morda ne ustrezajo. Pomislite samo na videz, ampak tudi funkcionalnost bazena. 
 
Okrogla bazen v državi - ni primerna za kopanje, trde prevleke
Ovalni bazen - ponuja plavanje, prijetno videz, in mora zajemati neuporabljeno kotiček
Igranje bazen - je primerna za kopanje in igre vso družino. Največja raba prostora in bi bilo enostavno zastřešíte