Bazeni s fiksno steno

 
Getting bazen ni nemogoče danes. Glede na široko paleto oblik, tipov in materialov niti preprosta. Priljubljene so tudi bazeni s trdno steno, ki se lahko uporabljajo kot "testiranje bazen", kjer je družina poskusite, če imajo to ustreza bazen na vrtu ali ne. 
 
Bazeni s trdno steno niso drage in jih je težko namestiti in kasnejše delovanje. Če želite imeti čiste vode, je priporočljivo, da bi dobili bazen filtracijo in ustrezne kemikalije bazen, da voda brez umazanije in bakterij. 
 
Bazen s trdno steno ni zelo globoko, tako da ne bo poplav, jo uporabite za osvežitev v vročih poletnih dneh. Obstajajo tudi možnosti za najmlajše otroke, ki služi kot bazen otroški. Izbirate lahko med različnimi oblikami. 
 
Za lokacijo bazen s trdno steno je potrebno, da imajo sploščeno osnovo. To je mogoče namestiti na geotekstil ali ploščice. Podlaga je lahko kamnov ali proda, da se prepreči zlom bazena. Z ustrezno zimsko tleh bazenu si lahko na prostem skozi vse leto. To mora biti pravilno zimo - čiščenje opreme, odklopite filtriranje, zavarujte pred zmrzaljo. 
 

 
Glede na velikost prostora za bazen na vrtu, si lahko tudi izberete ustrezno velikost bazena. Pravilno globino bazen s trdno steno izbrati glede otrok. Konec koncev, samo otroci so najbolj pogosti obiskovalci bazena. 
Bazeni s trdnimi stenami so narejeni iz trdega PVC, trdna vinil imajo dno je montaža je zelo preprosta. Napihnemo zgornji rob in začeti impregnirani z vodo, ker sama bazena in oblikovano stojalo. Zaradi mehke površine nevarnost poškodbe vaše ljubljene. 
 
Bazen po začetku zimskega, posušimo in shranjeni. S pravilno nego bo trajala več let.