kategorija zaslonSkrij kategorijo
Potrebujete pomoč?
Potřebujete poradit?
Zpráva
Avtomatsko okno odpirač za rastlinjake Quanso- 50% popusta

Avtomatsko okno odpirač za rastlinjake Quanso- 50% popusta

Razpoložljivost:v povprečju 2-5 dni
Garancija:2 leti
sistem popolnoma brez vzdrževanja za odpiranje strešno okno. To samodejno deluje na principu toplotnega raztezanja materialov, kot so vosek, brez potrebe za baterije ali napeljave. Avtomatska ključavnica se uporablja za preprečevanje pregretja ali podhladitve obratno rastline. Električno strešno okno se začne pri temperaturah okoli 12-15 ° C. Popolno odprtje nato doseže okoli 30 ° C Ko je hladilni sistem samodejno zapre okno. Prednost avtomatske kontrole je dejstvo, da je odvisno od temperature čez dan (tudi, če ste v službi) in je stanje, ki je pregret rastlinjak in ga je treba hitro odvajati.

Priporočamo, da se odredi rastlinjake Quanso

Široka paleta rastlinjakov in opreme lahko najdete na www.hotove-skleniky.cz
Napsat dotaz na prodejce
Skupna ocena
0 %
Nihče še ni izdelkov nehodnotil
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
Napišite ocene uporabnikov
dober izdelek:
Dodaj nov komentar

Komentarji so za objavljanje svoje mnenje o določenem izdelku. Hvala za vaše prispevke. Kot upravljavci te razprave, si pridržujemo pravico, da odstrani neprimerne komentarje.

Hočem ponudbo
Opis zahteve

Hobbytec.sl - Oprema za vaš dom in vrt

Naš cilj je, da vam s celotno paleto razpoložljivih možnosti, kakovostne rešitve po segmentih za dom in vrt ročím s prometom v višini več kot 500 milijonov. Ft. Hkrati je eden izmed redkih, ki prikazuje najboljše prodajanih izdelkov lastne oči, in jih primerjajo v največji razstavni prostor - se nahaja le 2 km od Říčany. Vsi izdelki enostavno kupili prek te e-trgovini www.hobbytec.cz

Izbrani izdelki so na voljo, vključno z montažo po naročilu. Vse operacije sestavljanja zagotovi le naše zaposlene, ne le v vsej državi, temveč tudi v celotnem Slovaškem. Več o www.hobbytec.sk Izberite izdelke iz svetovnih proizvajalcev iz Japonske, ZDA, Izraela, Kanade, Nemčije, Slovaške, Turčije in Poljske. Selektivna trgovske znamke One Trade®.
100% pokritost
Češka in Slovaška
regionalno
zastopanje
5x nagrade zanesljiv
podjetje v letu
Ta stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. S tem spletnim mestom se strinjate s tem.