kategorija zaslonSkrij kategorijo
Potrebujete pomoč?
Potřebujete poradit?
Zpráva
Aluminij pergola Terasa, brez sidranja
 • Aluminij pergola Terasa, brez sidranja
 • Aluminij pergola Terasa, brez sidranja
 • Aluminij pergola Terasa, brez sidranja

Aluminij pergola Terasa, brez sidranja

Proizvajalec:SankyoAlumi
Razpoložljivost:30 dni
Garancija:2 leti
Aluminij pergola serija bo dal Terasa kotičke za vsakodnevno sprostitev, bodisi za branje knjige ali za zbiranje s prijatelji. Ker je samonosna in da se lahko nameščen kjerkoli.
Lahko jo uporabite tudi za zatočišče ali vhod krošnje na balkon. Prostor med pergolo in steno se lahko zapečati s pečatom.
 
Pergola konstrukcija je aluminij, ki je bilo posebno uredbo znan kot eloksiranje, v katerem je vrhnji sloj material obdelamo tako, da material ni predmet proti koroziji. Barva dizajn je siva, rjava ali bron.
 
Za pergolami strešne kritine, smo se odločili za popolno lexan, najbolj znan kot zelo trpežnega materiala, primernega za zasteklitev. Jasna predstava zelo dobro zasteklitev oddaja svetlobo in ščiti pred škodljivimi UV žarki. Krovstvo zaradi njega prijetno zasenčila teraso. Prav tako je mogoče oblikovati okna za mlekarno ali dima.
                                                                                                                                                
Pergole Terasa serije so standardizirani in jih ni mogoče urejati ali spremenila svojo barvo. Tabela dimenzij, v katerem izdelujemo pergola si lahko ogledate spodaj.
Cena na kartici je velikost 190x130 cm.
 
Dobava pergole zagotavljajo bodisi po kurirju brez namestitve ali na zahtevo dostavi, vključno z montažo. Namestitev se izvaja na dva načina. Betoniranjem v predoblikovane luknje in montažo na predhodno pripravljeno betonske temelje.
Obrouskou prednost pergole Terasa je edinstven sistem gradnje, ki ni potrebno zasidrati v steno pergole. Pergola je samonosilna in je lahko površinsko montirano na steno pritrdite! Prostor med pergolo in steno je mogoče zajeti s pečatom, kot je prikazano spodaj. 
 

Zaradi edinstvene zasnove se lahko uporabi kot zavetje pergolo na terasi, skladišče ali zavetišče na vhodu na balkon. 
 

Dobava pergole zagotovil urad prek kurirske službe brez namestitve ali na zahtevo dostavi, vključno z montažo. Namestitev se izvaja na dva načina. Betoniranjem v predoblikovane luknje in montažo na predhodno pripravljeno betonske temelje. 
  
Napsat dotaz na prodejce
 • Aluminij pergola Terasa, brez sidranja
 • Aluminij pergola Terasa, brez sidranja
 • Aluminij pergola Terasa, brez sidranja
 • Aluminij pergola Terasa, brez sidranja
Skupna ocena
0 %
Nihče še ni izdelkov nehodnotil
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
Napišite ocene uporabnikov
dober izdelek:
Dodaj nov komentar

Komentarji so za objavljanje svoje mnenje o določenem izdelku. Hvala za vaše prispevke. Kot upravljavci te razprave, si pridržujemo pravico, da odstrani neprimerne komentarje.

Nadomestni izdelki

TUSCANYTUSCANY
1 505 € 864 €
PollardPollard
2 718 € 1 577 €
Hočem ponudbo
Opis zahteve

Hobbytec.sl - Oprema za vaš dom in vrt

Naš cilj je, da vam s celotno paleto razpoložljivih možnosti, kakovostne rešitve po segmentih za dom in vrt ročím s prometom v višini več kot 500 milijonov. Ft. Hkrati je eden izmed redkih, ki prikazuje najboljše prodajanih izdelkov lastne oči, in jih primerjajo v največji razstavni prostor - se nahaja le 2 km od Říčany. Vsi izdelki enostavno kupili prek te e-trgovini www.hobbytec.cz

Izbrani izdelki so na voljo, vključno z montažo po naročilu. Vse operacije sestavljanja zagotovi le naše zaposlene, ne le v vsej državi, temveč tudi v celotnem Slovaškem. Več o www.hobbytec.sk Izberite izdelke iz svetovnih proizvajalcev iz Japonske, ZDA, Izraela, Kanade, Nemčije, Slovaške, Turčije in Poljske. Selektivna trgovske znamke One Trade®.
100% pokritost
Češka in Slovaška
regionalno
zastopanje
5x nagrade zanesljiv
podjetje v letu
Ta stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. S tem spletnim mestom se strinjate s tem.