kategorija zaslonSkrij kategorijo
Potrebujete pomoč?
Potřebujete poradit?
Zpráva
Trajnica mobilnih domov 36 m², Eksponat
 • Trajnica mobilnih domov 36 m², Eksponat
 • Trajnica mobilnih domov 36 m², Eksponat
 • Trajnica mobilnih domov 36 m², Eksponat

Trajnica mobilnih domov 36 m², Eksponat

Proizvajalec:Rekers
Razpoložljivost:povprečno 3-10 dni
Garancija:podaljšan 10 let

Mislite, da načrtujete svojo mobilno hišo točno po vaših željah. Spoštujemo vaše zahteve, ali je glede na dimenzije objekta, lokacijo oken, vrat, premazov in kokoši tla. Poleg montažnih betonskih izdelkov iz nemške družbe Rekers GmbH, delamo mobilnih hišic in montažnih zgradb tudi za SIP plošč, cementovápených opeke in drugih materialov, glej spodaj.
 
Mobilna hišica se lahko uporablja za bivanje kot pisarno, prostor za shranjevanje, v trgovini samo vse, kar potrebujete. Neizpodbitno prednost avtodomov je enostaven za premikanje. Z našimi vozili hitro Premikate se s celotno hišo in kjerkoli po vsej državi.
 
Mobilni, razstavni celoletno hiše, ki jih vidite tukaj, je izdelan iz visoke trdnosti montažni betona. Konstrukcija je narejena iz dveh modulov s dimenzije 3x6 m, skupno površino 36 m2.
 
Vsak beton modul je izolirana iz polistirola negorljive z debelino 10 cm. Z vidika stroškov ogrevanja, vse naše montažne hiše nizke energije zaradi vrati in okni s trojno zasteklitvijo. Mobilne modularni domovi so lahko glede na potrebe v vsakem trenutku podaljša do drugih konkretnih modulov. Gradnja se lahko podaljša za nedoločen čas v bistvu edina omejitev je največja velikost modula in je omejena z možnostmi prevoza po cesti. Celotna konstrukcija je mogoče zlahka pretvoriti v vsakem času, ko ga potrebujete zaslugi trdne jeklene konstrukcije, ki so nameščeni individualni montažni betona.
 
Gradnja avtodom vse leto montažni betona opušča z mokrimi procesi. Za sajenje bo dovolj temeljev na sprednji in zadnji strani.

Na zahtevo je mogoče, da se priprave za vrat, oken, električnih in vodovodnih sistemov, in še več. Možna je tudi popolno osebno nego, vključno s sanitarijami, tušem in še več.
Podaljšanje je mogoče v vsakem trenutku. Dostava čas meri modulov je 8-12 tednov od naročila.
 
Za dostavo, je potrebno, da bi bilo mesto na voljo za vozila, težka stroji prometa v obliki gradbenega dvigala. Cena je brez prevoza. cena prevoza je odvisna od prevoženih kilometrov.
 
 
Razstava montažne hiše lahko pridejo v živo pogled na naš razstavni prostor v Tehovci pri Pragi. Več TUKAJ . Predstava leto avtodoma z uporabno površino 36 m 2, omogočajo vpogled po predhodnem dogovoru, se nahaja v bližini razstavnega prostora Hobbytec. 

Lepa leto livable hišo s površino 36 m2 (6x6m) z možnostjo podaljšanja za dodatnih modulov, v skladu s katero je mogoče, da se premaknete po vsej državi. To je visoka kakovost montažne betonske tradicionalni nemški proizvajalec Rekers GmbH.
 

Več informacij na tel: 840 810 810 ali info@hobbytec.cz

 
Hiša je narejena iz betona visoke trdnosti, tudi tla in strop. Hiša je zelo svetla, ima veliko izolacijske okna in vrata, dodatna izolacija 10 cm polistirena končal električne napeljave in luči, pa tudi hip streho in trojno zasteklitvijo. Gradnja ne zahteva vlivanje betonskih elementov temeljev samo spredaj in zadaj. Gradbeništvo je mogoče v prihodnosti razširiti obstoječe in na voljo po potrebi prilagoditi. Notranja ureditev se lahko konča z WC, kopalnica in še več.  Za ogled predstavitve virtualne ture na podlagi konkretnih modulov Rekers GmbH, kliknite TUKAJ
 

 

Fotografija iz Rekers betonskih modulov. Hiša je sestavljena iz dveh modulov 3x6m.

 

 

 

Informacije o vliti:

 • Vnaprej pripravljena osnova za namestitev mobilnih modulov je vedno pripravljen samo v sprednjih in zadnjih modulov. Vzorec betona dvojmodulu mobilno pisarno s površino 36 kvadratnih metrov.

 
 • Casting montažnih betonskih modulov poteka z gradnjo dvigala na vnaprej dogovorjene osnovi.
 

 
 • Po ulivanju konkretne module Rekers razširja dajanje okna in vrata v pripravljene luknje. Posamezni moduli so lahko dodatno Izolacijska. Po izolaciji, seveda, čemur sledi raztezanje in končni sloj zunanji omet, barve na zahtevo.
 

 

Napsat dotaz na prodejce
 • Trajnica mobilnih domov 36 m², Eksponat
 • Trajnica mobilnih domov 36 m², Eksponat
 • Trajnica mobilnih domov 36 m², Eksponat
 • Trajnica mobilnih domov 36 m², Eksponat
 • Trajnica mobilnih domov 36 m², Eksponat
 • Trajnica mobilnih domov 36 m², Eksponat
 • Trajnica mobilnih domov 36 m², Eksponat
 • Trajnica mobilnih domov 36 m², Eksponat
 • Trajnica mobilnih domov 36 m², Eksponat
 • Trajnica mobilnih domov 36 m², Eksponat
 • Trajnica mobilnih domov 36 m², Eksponat
Skupna ocena
80 %
4 kupci ocenjeno
 • 3 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 1 ×
Napišite ocene uporabnikov
dober izdelek:
Dodaj nov komentar

Komentarji so za objavljanje svoje mnenje o določenem izdelku. Hvala za vaše prispevke. Kot upravljavci te razprave, si pridržujemo pravico, da odstrani neprimerne komentarje.

Nadomestni izdelki

LOUNGE 79 m²LOUNGE 79 m²
52 258 € 34 231 €
LOUNGE 66 m²LOUNGE 66 m²
44 098 € 29 038 €
LOUNGE 59 m²LOUNGE 59 m²
37 037 € 23 574 €
LOUNGE 42 m²LOUNGE 42 m²
29 032 € 19 448 €
LOUNGE 33 m²LOUNGE 33 m²
26 489 € 17 830 €
Hočem ponudbo
Opis zahteve

Hobbytec.sl - Oprema za vaš dom in vrt

Naš cilj je, da vam s celotno paleto razpoložljivih možnosti, kakovostne rešitve po segmentih za dom in vrt ročím s prometom v višini več kot 500 milijonov. Ft. Hkrati je eden izmed redkih, ki prikazuje najboljše prodajanih izdelkov lastne oči, in jih primerjajo v največji razstavni prostor - se nahaja le 2 km od Říčany. Vsi izdelki enostavno kupili prek te e-trgovini www.hobbytec.cz

Izbrani izdelki so na voljo, vključno z montažo po naročilu. Vse operacije sestavljanja zagotovi le naše zaposlene, ne le v vsej državi, temveč tudi v celotnem Slovaškem. Več o www.hobbytec.sk Izberite izdelke iz svetovnih proizvajalcev iz Japonske, ZDA, Izraela, Kanade, Nemčije, Slovaške, Turčije in Poljske. Selektivna trgovske znamke One Trade®.
100% pokritost
Češka in Slovaška
regionalno
zastopanje
5x nagrade zanesljiv
podjetje v letu
Ta stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. S tem spletnim mestom se strinjate s tem.