Skupščina Naos 6+
  • Skupščina Naos 6+

Skupščina Naos 6+

set varstvo otrok
Želim biti obveščen:
!
!
(Inc DDV)
Uspešno poslana!
Proizvajalec:Ena trgovina
Razpoložljivost:Razprodano
Garancija:2 leti
Iščete res visoke kakovosti, razkošno in moderno teraso. Vrtna garnitura Naos je tabela stabilno strukturo kovinske opremljen s trajno prašno lakiran v temno sivi barvi in plišastih stoli z TEXTILENE je odlična izbira. Tabela top je izdelan iz 5 mm debelega kaljenega stekla. 6 stolov ima tudi prašno lakiranje jekleno, ki jo dopolnjuje kakovost TEXTILENE. Nesporno Prevladujoča značilnost tega poročila je res kvaliteta na ugodne cene!

specifikacije:

  • Predsednik: (wxlxh) 55 x 70 x 91,5 cm
  • tabela: (wxlxh) 151 x 95 x 71 cm

Prenosi:

 
Napsat dotaz na prodejce
  • Skupščina Naos 6+
Skupna ocena
0 %
Nihče še ni izdelkov nehodnotil
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
Napišite ocene uporabnikov
dober izdelek:
Dodaj nov komentar

Komentarji so za objavljanje svoje mnenje o določenem izdelku. Hvala za vaše prispevke. Kot upravljavci te razprave, si pridržujemo pravico, da odstrani neprimerne komentarje.

Nadomestni izdelki

Vrtno pohištvo Polaris 4+Najbolje prodajaniVrtno pohištvo Polaris 4+
522 € 300 €
Chci zpracovat nabídku
Popis požadavku

Hobbytec.sl - Oprema za vaš dom in vrt

Naš cilj je, da vam s celotno paleto razpoložljivih možnosti, kakovostne rešitve po segmentih za dom in vrt ročím s prometom v višini več kot 500 milijonov. Ft. Hkrati je eden izmed redkih, ki prikazuje najboljše prodajanih izdelkov lastne oči, in jih primerjajo v največji razstavni prostor - se nahaja le 2 km od Říčany. Vsi izdelki enostavno kupili prek te e-trgovini www.hobbytec.cz

Izbrani izdelki so na voljo, vključno z montažo po naročilu. Vse operacije sestavljanja zagotovi le naše zaposlene, ne le v vsej državi, temveč tudi v celotnem Slovaškem. Več o www.hobbytec.sk Izberite izdelke iz svetovnih proizvajalcev iz Japonske, ZDA, Izraela, Kanade, Nemčije, Slovaške, Turčije in Poljske. Selektivna trgovske znamke One Trade®.
100% pokritost
Češka in Slovaška
regionalno
zastopanje
5x nagrade zanesljiv
podjetje v letu
Ta stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. S tem spletnim mestom se strinjate s tem.