Policija v rastlinjaku 2PC

Policija v rastlinjaku 2PC

set varstvo otrok
Želim biti obveščen:
!
!
(Inc DDV)
Uspešno poslana!
Proizvajalec:Palram
Razpoložljivost:v povprečju 2-5 dni
Praktične police v rastlinjaku so idealni Kako ste, kako izboljšati organizacijo v svojem rastlinjaku . Imajo idealno velikosti 62,5 x 26 cm in zmogljivostjo do 20 kg. Pritrditev polic v rastlinjaku je zelo enostavna in sestavljena le zaskoči v utore znotraj rastlinjaku , ki so standardno opremljeni Palram rastlinjake. Torej, imate veliko možnosti za police postavljene tako, ki vam najbolj ustreza. Police se lahko namesti drug poleg drugega in ustvariti dolgo polico.


Napsat dotaz na prodejce
Skupna ocena
0 %
Nihče še ni izdelkov nehodnotil
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
Napišite ocene uporabnikov
dober izdelek:
Dodaj nov komentar

Komentarji so za objavljanje svoje mnenje o določenem izdelku. Hvala za vaše prispevke. Kot upravljavci te razprave, si pridržujemo pravico, da odstrani neprimerne komentarje.

Chci zpracovat nabídku
Popis požadavku

Hobbytec.sl - Oprema za vaš dom in vrt

Naš cilj je, da vam s celotno paleto razpoložljivih možnosti, kakovostne rešitve po segmentih za dom in vrt ročím s prometom v višini več kot 500 milijonov. Ft. Hkrati je eden izmed redkih, ki prikazuje najboljše prodajanih izdelkov lastne oči, in jih primerjajo v največji razstavni prostor - se nahaja le 2 km od Říčany. Vsi izdelki enostavno kupili prek te e-trgovini www.hobbytec.cz

Izbrani izdelki so na voljo, vključno z montažo po naročilu. Vse operacije sestavljanja zagotovi le naše zaposlene, ne le v vsej državi, temveč tudi v celotnem Slovaškem. Več o www.hobbytec.sk Izberite izdelke iz svetovnih proizvajalcev iz Japonske, ZDA, Izraela, Kanade, Nemčije, Slovaške, Turčije in Poljske. Selektivna trgovske znamke One Trade®.
100% pokritost
Češka in Slovaška
regionalno
zastopanje
5x nagrade zanesljiv
podjetje v letu
Ta stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. S tem spletnim mestom se strinjate s tem.