kategorija zaslonSkrij kategorijo
Potrebujete pomoč?
Potřebujete poradit?
Zpráva
Kaseta Nadstrešek s skupnimi orožjem

Kaseta Nadstrešek s skupnimi orožjem

Proizvajalec:STOBAG
Razpoložljivost:v povprečju 2-5 dni
Garancija:podaljša na 5 let
RESOBOX BX8000 je popolnoma oblikovan Nadstrešek razvit posebej za senčenje velike terase. Edinstven model, Ohišje materiala in ščiti roke tečajev v zaprtem stanju od vremena. Z neverjetno dolžina 18 m (s 6 orožjem) in največ izvrže štirih metrov lahko zasenčijo RESOBOX površino zgoraj 70 m2. Konzola sistem spremenljivka omogoča enostavno namestitev na steno ali strop. Kot zastora in maskiranje služi dodatno sprožijo imenuje Plus. Prav tako je mogoče naročiti dodatno samodejno nadzor nad kasetne tende .

tehnični podatki:

  • Velikost: 300 x 145 cm

Cene drugih velikosti so spodaj. Za točno ceno nas kontaktirajte.

Več informacij na tel. 840 810 810 ali info@hobbytec.cz

Cena vključuje standardni nosilec za pritrditev na steno in z elektronskimi postanki motorja.
Ostale dimenzije so podane v spodnji tabeli.


Za točno ceno nas kontaktirajte.

Več informacij na tel. 840 810 810 ali info@hobbytec.cz

Napsat dotaz na prodejce
Skupna ocena
0 %
Nihče še ni izdelkov nehodnotil
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
Napišite ocene uporabnikov
dober izdelek:
Dodaj nov komentar

Komentarji so za objavljanje svoje mnenje o določenem izdelku. Hvala za vaše prispevke. Kot upravljavci te razprave, si pridržujemo pravico, da odstrani neprimerne komentarje.

Nadomestni izdelki

Hočem ponudbo
Opis zahteve

Hobbytec.sl - Oprema za vaš dom in vrt

Naš cilj je, da vam s celotno paleto razpoložljivih možnosti, kakovostne rešitve po segmentih za dom in vrt ročím s prometom v višini več kot 500 milijonov. Ft. Hkrati je eden izmed redkih, ki prikazuje najboljše prodajanih izdelkov lastne oči, in jih primerjajo v največji razstavni prostor - se nahaja le 2 km od Říčany. Vsi izdelki enostavno kupili prek te e-trgovini www.hobbytec.cz

Izbrani izdelki so na voljo, vključno z montažo po naročilu. Vse operacije sestavljanja zagotovi le naše zaposlene, ne le v vsej državi, temveč tudi v celotnem Slovaškem. Več o www.hobbytec.sk Izberite izdelke iz svetovnih proizvajalcev iz Japonske, ZDA, Izraela, Kanade, Nemčije, Slovaške, Turčije in Poljske. Selektivna trgovske znamke One Trade®.
100% pokritost
Češka in Slovaška
regionalno
zastopanje
5x nagrade zanesljiv
podjetje v letu
Ta stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. S tem spletnim mestom se strinjate s tem.