Beton modul EKONOM 18 m², zasnovane za urejanje
  • Beton modul EKONOM 18 m², zasnovane za urejanje

Beton modul EKONOM 18 m², zasnovane za urejanje

set varstvo otrok
Želim biti obveščen:
!
!
(Inc DDV)
Uspešno poslana!
Proizvajalec:Rekers
Razpoložljivost:30 dni
Modularni sistem poenostaviti delo gradbeniki in vam prihrani čas. Zahvaljujoč relativno široko paleto različnih velikosti modulov, enostavno spremeniti in enostavno širitev so med priljubljeni zasnovi stavbe. Mobilni moduli se lahko uporablja za izgradnjo vsako vrsto predmeta, iz pisarn po vsej skladišča na prodajnem mestu. 
 


Več informacij na tel. 840 810 810 ali info@hobbytec.cz 
Obisk je možen po dogovoru. Takoj na voljo, lahko takoj v živo!

 
Mobilni moduli iz montažne betonske, merilni metrov 3x6 iz nemškega podjetja Rekers GmbH spada v kategorijo mobilnih objektov, za katere ni potrebno, da se ukvarjajo z gradbenimi dovoljenji. Prav tako ne rešiti osnovno ploščo, tako kot v primeru klasičnih stavb. Za pravilno postavitev na zemljišču z gradnjo mobilnih modulov 25 m² zadostuje priglasitev gradnje. Nimate odložiti druge bistvene, kot v primeru klasičnih stavb. Gradnja modula traja le nekaj ur. To temelji na odstranjevanju modula iz trakov avtomobilov in ramena na ohišju.  

Vsaka stena modul 100 mm izolirana negorljive polistiren, ki omogoča izkoriščanje dela v hladnejših delih leto brez žrtvovanja udobja.


 


Več informacij na tel. 840 810 810 ali info@hobbytec.cz 
Obisk je možen po dogovoru. Takoj na voljo, lahko takoj v živo!

Napsat dotaz na prodejce
  • Beton modul EKONOM 18 m², zasnovane za urejanje
Skupna ocena
100 %
1 stranka ocenjeno
  • 1 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
Napišite ocene uporabnikov
dober izdelek:
Dodaj nov komentar

Komentarji so za objavljanje svoje mnenje o določenem izdelku. Hvala za vaše prispevke. Kot upravljavci te razprave, si pridržujemo pravico, da odstrani neprimerne komentarje.

Nadomestni izdelki

BERNARD 107 m² stene 44 mmNajbolje prodajaniBERNARD 107 m² stene 44 mm
29 731 € 25 185 €
MOBILNI HIŠA 36 m² razstaviProdajaShowroomMOBILNI HIŠA 36 m² razstavi
30 816 € 21 396 €
Chci zpracovat nabídku
Popis požadavku

Hobbytec.sl - Oprema za vaš dom in vrt

Naš cilj je, da vam s celotno paleto razpoložljivih možnosti, kakovostne rešitve po segmentih za dom in vrt ročím s prometom v višini več kot 500 milijonov. Ft. Hkrati je eden izmed redkih, ki prikazuje najboljše prodajanih izdelkov lastne oči, in jih primerjajo v največji razstavni prostor - se nahaja le 2 km od Říčany. Vsi izdelki enostavno kupili prek te e-trgovini www.hobbytec.cz

Izbrani izdelki so na voljo, vključno z montažo po naročilu. Vse operacije sestavljanja zagotovi le naše zaposlene, ne le v vsej državi, temveč tudi v celotnem Slovaškem. Več o www.hobbytec.sk Izberite izdelke iz svetovnih proizvajalcev iz Japonske, ZDA, Izraela, Kanade, Nemčije, Slovaške, Turčije in Poljske. Selektivna trgovske znamke One Trade®.
100% pokritost
Češka in Slovaška
regionalno
zastopanje
5x nagrade zanesljiv
podjetje v letu
Ta stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. S tem spletnim mestom se strinjate s tem.