kategorija zaslonSkrij kategorijo
Potrebujete pomoč?
Potřebujete poradit?
Zpráva
Aluminij skladišče za 2 avtomobila MLC inline
 • Aluminij skladišče za 2 avtomobila MLC inline
 • Aluminij skladišče za 2 avtomobila MLC inline
 • Aluminij skladišče za 2 avtomobila MLC inline

Aluminij skladišče za 2 avtomobila MLC inline

Velikost: 10,2 x 3,1 m

Proizvajalec:SankyoAlumi
Razpoložljivost:v povprečju 2-5 dni
Garancija:podaljšan 10 let
Aluminij dom za dva avtomobila v dolžini 10,2 m širok x 3,1 m Shelter je samonosna in ne zahteva sidranje v stavbi. 
Rjava barva, oblika je prikazano spodaj, strešno polno lexan dimljen barvo. Štiri mesta za podporo. 

Zavetišče je bil prvotno naročil za stranko. To je sedaj na prodaj po znižani ceni 90 tisoč. CZK. 
Priprava gradbeni načrt pred montažo lahko prenesete TUKAJ
 

Přítstřešků konstrukcija iz aluminija je anodiziranega aluminija. Krovstvo v obliki trdne Lexan, ki izgleda kot steklo. Kritina ima odlične izolacijske lastnosti, 100% UV (UVA) in 75% IR (zaščito pred UVB). Zavetišča so edini na Češkem s TÜV certifikatom. To ni kitajska kopija, ampak izvirna japonska z garancijo 10 let. 
 
Zavetišča so dobavljeni kot svobodnega zbiranja in v primeru interesa, vključno z montažo na ključ nad Češko in Slovaško. 
Cena montaže je odvisna od vrste zavetje in metode zbiranja - povprečno 15 000 CZK brez DDV. Montaža je možna na dva načina - neposredno ali betoniranje v jarek z uporabo jekla prirobnice, ki so zasidrani na kemijske sidro v vnaprej pripravljeno podlago. Navodila za namestitev serije MLC prenesete TUKAJ

Za več informacij se obrnite na nas, vam bomo poslali točno dostavo cena na ključ, vključno z montažo. 
 

Rje, plesni ali mah nimajo možnosti. Dolgotrajna je zagotovljena lep videz. Polikarbonat kritina je opremljen tudi z učinkovito UV filtra s skoraj 100% UVA in UVB 75%. Velik plus je visoko prepustnost svetlobe material. Torej, ne samo zaščititi svoj avto pred pregrevanjem notranjosti, tako da bo vedno počutijo udobno, prav tako preprečuje bledenje avtomobila barve in polepšajo celotno območje zavetje. Aluminij zaklonišča ima kapaciteto (odvisno od tipa) od 60 do 150 kg / m2, in upreti veter močnim vetrom ali orkan. 

 

Napsat dotaz na prodejce
 • Aluminij skladišče za 2 avtomobila MLC inline
 • Aluminij skladišče za 2 avtomobila MLC inline
 • Aluminij skladišče za 2 avtomobila MLC inline
 • Aluminij skladišče za 2 avtomobila MLC inline
Skupna ocena
100 %
1 stranka ocenjeno
 • 1 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
Napišite ocene uporabnikov
dober izdelek:
Dodaj nov komentar

Komentarji so za objavljanje svoje mnenje o določenem izdelku. Hvala za vaše prispevke. Kot upravljavci te razprave, si pridržujemo pravico, da odstrani neprimerne komentarje.

Hočem ponudbo
Opis zahteve

Hobbytec.sl - Oprema za vaš dom in vrt

Naš cilj je, da vam s celotno paleto razpoložljivih možnosti, kakovostne rešitve po segmentih za dom in vrt ročím s prometom v višini več kot 500 milijonov. Ft. Hkrati je eden izmed redkih, ki prikazuje najboljše prodajanih izdelkov lastne oči, in jih primerjajo v največji razstavni prostor - se nahaja le 2 km od Říčany. Vsi izdelki enostavno kupili prek te e-trgovini www.hobbytec.cz

Izbrani izdelki so na voljo, vključno z montažo po naročilu. Vse operacije sestavljanja zagotovi le naše zaposlene, ne le v vsej državi, temveč tudi v celotnem Slovaškem. Več o www.hobbytec.sk Izberite izdelke iz svetovnih proizvajalcev iz Japonske, ZDA, Izraela, Kanade, Nemčije, Slovaške, Turčije in Poljske. Selektivna trgovske znamke One Trade®.
100% pokritost
Češka in Slovaška
regionalno
zastopanje
5x nagrade zanesljiv
podjetje v letu
Ta stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. S tem spletnim mestom se strinjate s tem.